Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor in Management TBS (Barcelona og Toulouse)

Studier i Utlandet

Bachelor in Management TBS (Barcelona og Toulouse)

Toulouse business School

Ta bachelor på en topp internasjonal Business School i Barcelona eller Toulouse

Drømmer du om diplom fra en internasjonal merkevareskole og en kompetanse som etterspørres av næringslivsledere? Da er Toulouse Business School (TBS) noe for deg!

Med både spansk og fransk diplom skiller du deg ut blant andre jobbsøkere. I tillegg til å beherske engelsk flytende, viser du stor interesse og forståelse for internasjonalisering. Dine kunnskaper vil bli stadig mer etterspurt i vår globale verden, og vil bli din nøkkel til interessante og spennende jobber i fremtiden.

studere i TO SPENNENDE BYER

Du kan velge mellom å studere i den trendy og aldri sovende  kystbyen Barcelona, og/eller i Frankrikes mest populære studentby, Toulouse. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, så kan du velge begge campuser.

Bachelor in Management ved TBS undervises ved begge campuser i begge land. Du kan starte opp i Barcelona og avslutte i Toulouse, eller motsatt. Du kan i tillegg dra på utveksling i andre semester, andre året og kan velge blant 35 land i hele verden. Ved uteksaminering får du både spansk og fransk diplom, da det er samme program og samme skole i de to byene/campusene.

TBS er sertifisert innenfor de tre internasjonale standardene: EQUIS, AMBA og AACB, noe kun 1% av business-skoler verden over er. Dette verdsettes høyt av næringslivsledere.

1. år.
Velg Internasjonal linje, undervisning på engelsk både i Toulouse og i Barcelona, eller Fransk linje i Toulouse/Spansk linje i Barcelona. Det er flest klasser på den internasjonale linjen i begge land.

2. år. 
På Internasjonal linje, med undervisning på engelsk, kan du velge utveksling 2. semester. Du kan velge mellom mer enn 80 universiteter verden over. Du kan også velge å fortsette å i Barcelona/Toulouse. Går du på Spansk/Fransk linje, må du velge utveksling 2. semester.

3. år. 
Internasjonal linje, undervisning på engelsk. Om ønskelig kan du bytte fra Barcelona til Toulouse, eller omvendt, 3. året. For Fransk/Spansk linje, undervisning på fransk i Toulouse og spansk i Barcelona.

Når du uteksamineres får du både fransk og spansk vitnemål.

Praktisk informasjon om studiet

Studiet har små klasser, kun 30 studenter per klasse. Dette gir tett oppfølging av hver student, slik at en bedre kan lykkes med studiet.

Profesjonelle lærere/professorerer, og tett kontakt med næringslivet gjennom hele studieperioden. Dette gjør at prosjektoppgaver og undervisning er gjensidig relatert til det virkelige liv.

Internship (praksisplass) etter hvert skoleår. Du skriver søknad med CV, må på jobbintervju m.m. før hver internship-periode. Jobbutplasseringen er nært knyttet opp mot det faglige innholdet du lærer hvert år. Dette er en del av utdanningen.

Skolen tilbyr også karriereveiledning som en del av utdanningsprogrammet.

Opptakskrav/Søknad

Online søknad:

 • Vitnemål Vidergående skole, studiepseialiserende, eller 2. klasse karakterer, og 1. termin 3.klasse.
  Pass
  Motivasjonsbrev
 • Maks 14 dager etter søknad,
  får du beskjed om du kvalifiserer til opptakstesten:
  Video Intervju
  Engelsk test
 • 14 dager etter dette, får du beskjed om du har kommet inn eller ei.

Søknad og opptak skjer gjennom Studier i Utlandet. Du får hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen. Send en henvendelse for mer informasjo

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Skolepenger: 7.900 euro per skoleår + et søknadsgebyr på 100 euro. Studiet er støttet av Lånekassen.

Kostnadsnivået i Barcelona og Toulouse er omtrent halvparten av det det er i Norge. Dette betyr at du som heltidsstudent vil klare deg fint med støtten du får fra Lånekassen til å bo og leve for.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor in Management TBS (Barcelona og Toulouse).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Toulouse Business School (TBS) ved norsk agent Studier i Utlandet

Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Drømmer du om diplom fra en internasjonal merkevareskole og en kompetanse som etterspørres av næringslivsledere? Da kan Toulouse Business School (TBS) være riktig valg for deg.

Studier i Utlandet er norsk agent for TBS, og gir deg god hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

en moderne forretningskole 

5 campuser, 3 akkrediteringer, 1 skole åpen for verden! TBS har i mer enn 100 år utdannet morgendagens forretningsledere.

TBS tilbyr utfordrende businessutdanninger til over 5000 studenter og 2000 praktikanter. Skolen har som mål å gi studentene analytiske evner, faglig nettverk, samt den smidigheten de trenger for å tilpasse seg, forutse endringer og skape nye ideer i sitt fremtidige arbeidsmiljø.

Med fem campuser midt i hjertet av dynamiske byer, som Tolouse, Barcelona, Casablanca, Paris og London, samt samarbeid med førsteklasses akademiske institusjoner og bedrifter verden over, kan TBS tilby et bredt utvalg studieprogrammer.

Å studere på TBS er en opplevelse for livet – ikke bare faglig, men også personlig. Kontakt Studier i Utlandet, og finn ut mer om din fremtid på TBS!

Vis alle utdanninger fra Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i UtlandetStudiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor in Management TBS (Barcelona og Toulouse):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!