Profesjonsstudium

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

Odontologi

Bli tannlege - studer odontologi på toppnivå

Drømmer du om å bli tannlege? Med nobelprisvinnere blant professorene og moderne fasiliteter, er dette et studie du ikke vil gå glipp av!

EUC- Et anerkjent og moderne universitet.

Utdanningen i Odontologi ved EUC er et profesjonsstudium som går over 5 år, inkludert en bachelor i tannlegekirurgi. Du vil tilegne deg kompetansen du behøver for å bli tannlege på toppnivå gjennom en moderne læreplan og den nyeste teknologien benyttet innen tannlegeutdanning.

Om tannlegeutdanningen

Tannlegeprogrammet integrerer et sterkt vitenskapelig grunnlag med praktiske og kliniske ferdigheter. Du vil bli rustet for en fremtidig rolle som fagperson og tannlege, med evne til å arbeide under press, arbeide i team, samt kommunisere med pasienter og kolleger.

Studiet bygger på program godkjent av Association og Dental Education in Europe, som kvalifiserer deg til å jobbe som tannlege hvor som helst i de 32 EU- og EØS-landene. Fakultetet består av et høyt kvalifisert team av fagfolk, som deler et felles mål om å utdanne førsteklasses tannleger som arbeider etter europeiske og internasjonale standarder.

Studieløpet inkluderer blant annet grunnleggende kunnskaper innen oral helse og sykdom, integrert med biomedisinsk vitenskap. I tillegg vil du spesialisere deg innen disipliner som oral kirurgi, oral medisin, pedodonti eller periodonti. 

Praksis

Skolens privateide tannlegeklinikk, vil gi deg muligheten til klinisk praksis og tannlege-pasient-interaksjon allerede det først studieåret. Du vil bli bli utdannet og gjennomføre praksis i små klasser, som betyr at du vil arbeide tett med det akademiske personalet og klassekamerater for at du skal få mest mulig ut av din praksis og studietid.

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Videre studier/jobbmuligheter

Tannlegeyrket er et givende yrke som gir flere karrieremuligheter. De fleste arbeider i private eller offentlige klinikker, eller på sykehus og andre helseinstitusjoner.

Opptakskrav/Søknad

Søknadsskjema med nødvendig informasjon og veiledning for utfylling får du fra Studier i Utlandet.      

Du trenger:

Fagkrav: Biologi + ett av de følgende fag: Kjemi / Matematikk / Fysikk
Karakterkrav: 4.5 eller bedre 

  • Vitnemål (eventuelt karakterutskrift) fra videregående skole (på engelsk)
  • Intervju: Universitetet har rett til å invitere søkeren til et intervju. Innhold i intervjuet vil handle om søkerens motivasjon/skoleinnsats/generell kunnskapsnivå/hobbyer og personlige interesse
  • Anbefalingsbrev fra lærer eller foreleser.
  • Personlig erklæring: Alle kandidater må sende inn et personlig brev, skrevet på engelsk. Denne personlige uttalelsen skal skissere detaljer om tidligere utdanning, erfaring og interesser, samt kandidatens karriere, mål, forventninger og motivasjon til å studere odontologi. Mal får du fra Studier i Utlandet.
  • Pass
  • Frivillig arbeidserfaring på sykehus- eller boligrehabilitering og veldige organisasjoner, vil bli tatt med i betraktning ved søknad.
  • Engelsk: IELTS med score 6.5, eller TOEFL med score på 550 (papirbasert)79-80 (nettbasert). 

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (5 år). 

Tannlege er et harmonisert yrke innen EU/EØS og Sveits. Det vil si at dersom du oppnår autorisasjon som tannlege i et av landene, har du rett til autorisasjon i Norge, samt i resten av EU/EØS/Sveits

Kostnader

Skolepenger: 21.900 euro pr. år, inklusiv materiell. Kontakt Studier i utlandet for mer informasjon. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

European University Kypros og Frankfurt v/ norsk agent Studier i Utlandet

European University Kypros v/ norsk agent Studier i Utlandet

Med vekt på et høyt akademisk nivå, et mangfoldig og inkluderende studentmiljø og sterke tilknytninger til næringslivet, er EUC en pålitelig og troverdig partner i jakten på høyere utdanning og karriere.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send oss en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er et av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

Høyt vurdert universitet

EUC har blitt rangert med en 5-stjernes kvalitet av QS Top Universities (QS Stars).  QS Starts evaluerer institusjoner globalt på over 50 indikatorer og gir en nøyaktig vurdering av skolene. 

EUC - by the numbers

EUC har flere gode kvaliteter å vise til:

  • 2 nobel fredsprisvinnere blant professorene
  • 96% av uteksaminerte studenter er fornøyde
  • 87% finner relevant jobb et halvt år innen endt utdanning
  • Over 100 selskap rekrutterer på det årlige karriere- og internship-messen
  • Over 77 nasjonaliteter på campus

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved European University Cyprus: 

  • Odontologi
  • Medisin 
  • Bachelor i business/management 
  • Ulike studier innen data - og informasjonsteknologi 

Hvorfor studere på Kypros?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder.

Vis alle utdanninger fra European University Kypros og Frankfurt v/ norsk agent Studier i Utlandet