Vis studentum.no som: Mobil

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
5 år
Profesjonsstudium
Oppstart: Slutten av september - Nicosia
Søknadsfrist: Opptak hele året
Ja

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

tannlegeutdanning på engelsk - european university cyprus

Bli tannlege ved et universitet som er ranket som QS Stars Top Universities og med Nobelprisvinnere blant professorene

European University Cyprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES.
QS Stars er en ranking blant de mest prestisjefylte universiteter i USA, Canada og Europa
EUC Medical School samarbeider blant annet med Harvard T.H. Chan School of Public Health

Tannlegeutdanningen ved EUC- Et anerkjent og moderne universitet.

Den 5 årig Tannlegeutdanning- profesjonsstudiet - ved EUC tilbyr en moderne læreplan som er basert på de høyeste europeiske og nordamerikanske tannlegestandardstandardene. Studentene blir opplært i det grunnleggende om helse og sykdommer med relevans til det orale. Læreplan og innhold er tett integrert i biomedisinsk vitenskap. Studentene gjennomfører klasser i topp moderne fasiliteter inkludert anatomi disseksjonsrom og kliniske og tekniske ferdighetslaboratorier med pasientsimulatorer og en rekke tannlegeutstyr. Et mangfoldig studentmiljø og fakultet sikrer et godt fungerende læringsmiljø og et globalt perspektiv innen tannhelse.

Nyutdannede kvalifiserer seg automatisk til å jobbe som tannleger hvor som helst i de
32 EU/EØS-landene.  Medlemskap i Association of Dental Education in Europe sikrer overholdelse av eventuelle oppdateringer av profilen og kompetansen for den utdannede europeiske tannlegen.


Stikkord for tannlegestudiet

 • Undervisning på engelsk, alle 5 årene.
  På grunn av klinisk arbeid, vil studentene lære seg gresk i løpet av de to først årene, slik at de kan konversere med pasienter. Denne språkundervisningen er en del av studieprogrammet.
 • Antall plasser: 60
 • Søknadsfrist: Hele året
 • Oppstart: Slutten av september

Et dynamisk læringsmiljø. Klinisk erfaring. Internasjonal standard.

The School of Medicine, ved European University Cyprus, tilbyr et 5-årig tannlegeprogram som leder frem til graden Bachelor of Dental Surgery (BDS). Du vil bli undervist i toppmoderne fasiliteter, utstyrt med den nyeste teknologien brukt i tannlegeutdanning. 

Tannlegeprogrammet integrerer et sterkt vitenskapelig grunnlag med praktiske kliniske erfaringer. Du vil bli rustet for en fremtidig rolle som fagperson og tannlege, med evne til å arbeide under press, arbeide i team, samt kommunisere med pasienter og kolleger. Fakultetet består av et høyt kvalifisert team av fagfolk, som deler et felles mål om å utdanne førsteklasses tannleger som kan arbeide etter europeiske og internasjonale standarder.

Tannlegeyrket er et givende yrke som gir flere karrieremuligheter. De fleste arbeider i private eller offentlige klinikker, eller på sykehus og andre helseinstitusjoner. Du kan også velge å spesialisere deg innen disipliner som Oral kirurgi, Oral medisin, Oral protetikk, Pedodonti eller Periodonti.

At klassene er små, betyr at du vil arbeide tett med det akademiske personalet, bli undervist i små grupper og få en følelse av tilhørighet med både klassekamerater og lærere. Skolens privateide tannlegeklinikk, vil gi deg muligheten til klinisk praksis og tannlege-pasient-interaksjon allerede det først studieåret.

For kontakt eller mer informasjon om Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

The School of Medicine, ved European University of Cyprus, tilbyr et 5-årig tannlegeprogram som leder frem til graden Bachelor of Dental Surgery (BDS).

Opptakskrav/Søknad

Søknadsskjema med nødvendig informasjon og veiledning for utfylling får du fra Studier i Utlandet.      

Du trenger:

Fagkrav: Biologi + ett av de følgende fag: Kjemi / Matematikk / Fysikk
Karakterkrav: 4.5 eller bedre 

 • Vitnemål, eventuelt karakterutskrift, fra videregående skole (på engelsk)
 • Intervju: Universitetet har rett til å invitere søkeren til et intervju. Innhold i intervjuet vil handle om søkerens motivasjon/skoleinnsats/generell kunnskapsnivå/hobbyer og personlige interesse
 • Anbefalingsbrev fra lærer eller foreleser.
 • Personlig erklæring: Alle kandidater må sende inn et personlig brev, skrevet på engelsk. Denne personlige uttalelsen skal skissere detaljer om tidligere utdanning, erfaring og interesser, samt kandidatens karriere, mål, forventninger og motivasjon til å studere odontologi. Mal får du fra Studier i Utlandet.
 • Pass
 • Frivillig arbeidserfaring på sykehus- eller boligrehabilitering og veldige organisasjoner, vil bli tatt med i betraktning ved søknad.
 • Engelsk: IELTS med score 6.5, eller TOEFL med score på 550 (papirbasert)79-80 (nettbasert). Hvis du viser gode engelske språkferdigheter i Skype intervjuet, kan dette kompenseres for engelsktesten.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (5 år)

Kostnader

Tuition fee: ca 19.000 euro pr undervisningsår.
Dekkes av Lånekassen

Bekreftelse av Tilbudet

De søkere som blir godkjent, må bekrefte aksept av tilbudet innen en uke etter opptaksmeddelelse. Bekreftelse krever en forskuddsbetaling på € 4.750. Resterende beløp vil bli avregnet i tre like store rater på € 4.750 i henholdsvis desember, januar og april.
Uavhengig av grunn, vil du få refundert beløpet om du velger å ikke starte.
Søknad foregår gjennom Studier i Utlandet. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi i et varmt klima ved et universitet som er awarded for "Excellence innenfor undervisning, innovasjon og forskning. 
European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES, og er svært stolte av å inneha den høyeste 5 stjerners ranking innenfor områdene undervisning, fasiliteter, inkludering, samfunnsansvar, employability, samt internasjonalisering.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er et av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, gir universitetet en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

HVORFOR STUDERE PÅ KYPROS?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet. 

Medisinutdanning Kypros

Vis alle utdanninger fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!