Vis studentum.no som: Mobil

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
5 år
Profesjonsstudium
Oppstart: Slutten av september - Nikosia
Søknadsfrist: Starten av september
Ja

Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus

tannlegeutdanning på engelsk - european university cyprus

Lyst til å studere til tannlege ved et universitet som har fostret to Nobelprisvinnere?

European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES. QS Stars er en ranking blant de mest prestisjefylte universiteter i USA, Canada og Europa. EUCer en del av Laureate universitetskjede. Kjeden består av 80 campus i 28 land. Studentmassen ved EUC er 5700 studenter fordelt på Bachelor-, Master- og Doktorgradsnivå. Universitetet er svært stolt av å ha to Nobelprisvinnere i sin stab; Kjemi i 1988 og Medisin i 2009.

ANERKJENT OG MODERNE UNIVERSITET

EUC er anerkjent for en utdanning av høy kvalitet og med et sterkt fokus på at studentene raskt skal komme seg i arbeid studiene. Universitetet er også anerkjent for sin investering i høyteknologisk innovasjon og sitt engasjement for industri og samfunn. I løpet av det siste tiåret har universitetet fostret en moderniseringskultur som har resultert i en vekst som har overgått alle forventninger. 

EUC har også introdusert toppmoderne teknologi og styrket landets helsevesen gjennom etableringen av den mest avanserte medisinske skolen i regionen. Universitetet tilbyr omfattende studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.

HVORFOR STUDERE PÅ KYPROS?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet. 

tannlegeutdanning på engelsk på kypros

STIKKORD FOR tannlegestudiet

 • Undervisning på engelsk, alle fem årene. På grunn av klinisk arbeid, vil studentene lære seg gresk i løpet av de to først årene, slik at de kan konversere med pasienter. Denne språkundervisningen er en del av studieprogrammet.
 • Antall plasser: 60
 • Søknadsfrist: Begynnelsen av  september.
 • Oppstart: Slutten av september

Et dynamisk læringsmiljø. Klinisk erfaring. Internasjonal standard.

The School of Medicine, ved European University Cyprus, tilbyr et 5-årig tannlegeprogram som leder frem til graden Bachelor of Dental Surgery (BDS). Du vil bli undervist i toppmoderne fasiliteter, utstyrt med den nyeste teknologien brukt i tannlegeutdanning. 

Tannlegeprogrammet integrerer et sterkt vitenskapelig grunnlag med praktiske kliniske erfaringer. Du vil bli rustet for en fremtidig rolle som fagperson og tannlege, med evne til å arbeide under press, arbeide i team, samt kommunisere med pasienter og kolleger. 

Fakultetet består av et høyt kvalifisert team av fagfolk, som deler et felles mål om å utdanne førsteklasses tannleger som kan arbeide etter europeiske og internasjonale standarder.

Tannlegeyrket er et givende yrke som gir flere karrieremuligheter. De fleste arbeider i private eller offentlige klinikker, eller på sykehus og andre helseinstitusjoner. Du kan også velge å spesialisere deg innen disipliner som Oral kirurgi, Oral medisin, Oral protetikk, Pedodonti eller Periodonti.

At klassene er små, betyr at du vil arbeide tett med det akademiske personalet, bli undervist i små grupper og få en følelse av tilhørighet med både klassekamerater og lærere. Skolens privateide tannlegeklinikk, vil gi deg muligheten til klinisk praksis og tannlege-pasient-interaksjon allerede det først studieåret.

Videopresentasjon

The School of Medicine, ved European University of Cyprus, tilbyr et 5-årig tannlegeprogram som leder frem til graden Bachelor of Dental Surgery (BDS).

Opptakskrav/Søknad

Start din online søknad: inger@studieriutlandet.org            

Send utfylt søknad sammen med en ikke-refunderbart søknadsavgift på 52 EURO, som kan betales her.

Du trenger:

 • Vitnemål, eventuelt karakterutskrift, fra videregående skole (på engelsk)

Fagkrav: Biologi + ett av de følgende fag: Kjemi / Matematikk / Fysikk

Karakterkrav: 4.5 eller bedre. 

 • Engelsk: IELTS med score 6.5, eller TOEFL med score på  213 (550 papirbasert/79-80 nettbasert).
 • Intervju: Universitetet har rett til å invitere søkeren til et intervju. Innhold i intervjuet vil handle om søkerens motivasjon/skoleinnsats/generell kunnskapsnivå/hobbyer og personlige interesse
 • Anbefalingsbrev fra lærer eller foreleser. Dette må sendes direkte fra utstedende institusjon til kontoret for Admissions: y.pilava@euc.ac.cy
 • Frivillig arbeidserfaring på sykehus- eller boligrehabilitering og veldige organisasjoner, vil bli tatt med i betraktning ved søknad.
 • Personlig erklæring: Alle kandidater må sende inn et personlig brev, skrevet på engelsk. Denne personlige uttalelsen skal skissere detaljer om tidligere utdanning, erfaring og interesser, samt kandidatens karriere, mål, forventninger og motivasjon til å studere odontologi
 • Pass

Bekreftelse av Tilbudet

De søkere som blir godkjent, må bekrefte aksept av tilbudet innen en uke etter opptaksmeddelelse. Bekreftelse krever en forskuddsbetaling på € 4750. Resterende beløp vil bli avregnet i tre like store rater på € 4.750 i henholdsvis desember, januar og april

All søknad foregår gjennom Studier i Utlandet. 

Studiefakta, Tittel m.m

5-årig tannlegeutdanning (300 ECTS)

Kostnader

19.000 EURO per studieår

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi på et universitet som har fostret to Nobelprisvinnere? European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES, og er svært stolte av å ha to Nobelprisvinnere i sin stab; Kjemi i 1988 og Medisin i 2009.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er en av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, søker universitetet å skape en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

Vis alle utdanninger fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!