Vis studentum.no som: Mobil

Microsoft Information Systems & Web Technologies

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Nicosia
4 år
Bachelor
Oppstart: Fortløpende opptak - Nicosia
Ja

Microsoft Information Systems & Web Technologies

Microsoft Information Systems & Web Technologies

Interessert i data og IT? Studer Information Systems & Web Technologies gjennom Studier i Utlandet, og få unike konkurransefortrinn! Du vil utdanne deg ved en skole som er i samarbeid med Microsoft, som kan by på spennende muligheter.

Læreplan

Læreplanen er oppdatert for å forberede deg på MTA-testene (Microsoft Technology Associate). MTA-kvalifikasjonen er en ytterligere kvalifikasjon for deg som går denne bachelorutdanningen, og stiller deg sterkere til å komme inn på arbeidsmarkedet innen IT og Web teknologiske fagområder. 

Gjennom studiet vil du lære å anvende teoretiske problemer for å løse virkelige problemer knyttet til web, mobil og informasjonssystemer. Kursene dekker prinsippene for informasjonssystemene, inkludert design, implementering og sikkerhet.

Som student vil du benytte de teoretiske kunnskapene du lærer til å reagere effektivt på markedets etterspørsel og bransjetrender. Du vil for eksempel benytte ulike verktøy for å bygge grafiske applikasjoner, integrere administrasjons-funksjonaliteter i databaser, samt vurdere strategier for applikasjon av web- og e-handel.

Praksisplasser

Studieprogrammet er knyttet til Microsoft Innovasjonssenter og dets partnerorganisasjoner. Målet er å koble deg opp mot et selskap i form av prosjekter og praksisplasser, for å gi deg verdifull og praktisk kunnskap.

For kontakt eller mer informasjon om Microsoft Information Systems & Web Technologies, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Ferdig utfylt søknadsskjema
  • Pass
  • Passbilde
  • Vitnemål på engelsk
  • Bekreftelse på engelsk språkkunnskap (enten vitnemål vgs, eller egen engelsk online test- EPT)
  • IELTE/TOEFL test

Ta kontakt med Studier i Utlandet for mer informasjon om opptak og søknadskriterier. 

Kostnader

Skolepenger pr år : ca. € 8.700.
Studiet er godkjent for studielån fra Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Microsoft Information Systems & Web Technologies.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi i et varmt klima ved et universitet som er awarded for "Excellence innenfor undervisning, innovasjon og forskning. 
.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send oss en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er et av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, gir universitetet en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

HVORFOR STUDERE PÅ KYPROS?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder.

Medisinutdanning Kypros

Vis alle utdanninger fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Microsoft Information Systems & Web Technologies:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!