Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium
Oppstart: Slutten av september - Nicosia
Søknadsfrist: Opptak hele året
Ja

Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus

medisinutdanning på kypros

Studèr medisin ved et universitet som er ranket som QS Stars Top Universities og med Nobelprisvinnere blant professorene.

European University Cyprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES.
QS Stars er en ranking blant de mest prestisjefylte universiteter i USA, Canada og Europa. EUC Medical School samarbeider blant annet med Harvard T.H. Chan School of Public Health.

MEDISINSTUDIET VED EUC - ET ANERKJENT OG MODERNE UNIVERSITET

For mange er medisinstudiet mer et kall enn et valg. School of Medicine ved EUC tiltrekker seg studenter som er faglig motiverte, virkelig brenner for naturvitenskap og som er fast bestemt på å forbedre helsen til verdens mennesker gjennom topp moderne praksis, forskning og innovasjon. Du vil oppleve en global medisinsk utdanning med et internasjonalt studentorgan, dra nytte av et høyt engasjert fakultet med nobelprisvinnere blant professorene dine, og utvikle essensielle ferdigheter gjennom klinisk praksis allerede fra det første året.

Universitetets strenge, kompetansebaserte læreplan trener studenter i beste praksis innen pasientbehandling ved hjelp av innovative undervisningsstrategier, avansert simulering og opplæring i kliniske ferdigheter. EUC har eksklusive avtaler med de største offentlige og private sykehusene på Kypros. Sommerutdanning i 10 land gir erfaringslæring i en rekke fagområder. Akademisk, klinisk og karriererådgivende hjelper våre medisinstudenter å oppnå mest mulig ut av medisinsk trening og bli inspirerte leger og ledere i medisinyrket.

At klassene er små, betyr at du vil arbeide tett med det akademiske personalet, bli undervist i små grupper og få en følelse av tilhørighet med både klassekamerater og lærere.

Stikkord for medisinstudiet

 • Undervisning på engelsk, alle 6 årene.
  På grunn av klinisk arbeid, vil studentene lære seg gresk i løpet av de to først årene, slik at de kan konversere med pasienter. Denne språkundervisningen er en del av studieprogrammet
 • Antall plasser: 100
 • Søknadsfrist: Opptak hele året
 • Oppstart: Slutten av september

ET DYNAMISK LÆRINGSMILJØ. KLINISK ERFARING. INTERNASJONAL STANDARD

EUCs utdanningsmodell gjør det mulig for nyutdannede å fungere hvor som helst i Europa, eller annet internasjonalt helsevesen. Dette er ivaretatt ved at alle uteksaminerte studenter vil ha all den nødvendige kompetanse, oppdaterte medisinsk kunnskap og avanserte ferdigheter som følger med gjennomføringen av de prestisjetunge medisinsk grad gitt av et akkreditert EU-universitet.

Studentene vil etter endt utdanning være kompetente, etiske og fullt tilpasningsdyktige leger med ressurser til å utvikle seg og tilpasse seg de kommende endringer innenfor fagfeltet medisin, som utvikler seg over tid.

Videopresentasjon

Ta medisinutdanning på engelsk, på toppmoderne European University Cyprus!

Opptakskrav/Søknad

Søknadsskjema med nødvendig informasjon og veiledning for utfylling får du fra Studier i Utlandet.          

Du trenger:

Fagkrav: Biologi + ett av de følgende fag: Kjemi / Matematikk / Fysikk
Karakterkrav: 4,5 eller bedre.

 • Vitnemål - på engelsk,
  eventuelt karakterutskrift fra 1. og 2. klasse, samt 3. klasse i. termin.
 • Motivasjonsbrev.
  Denne personlige uttalelsen skal skissere detaljer om tidligere utdanning, erfaring og interesser, samt kandidatens karriere, mål, forventninger og motivasjon til å studere medisin. Mal for du fra Studier i Utlandet.
 • Anbefalingsbrev fra lærer eller foreleser. Må sendes direkte til Studier i Utlandet.
 • Pass
 • Mulig Skype intervju.
  Innhold I intervjuet vil handle om søkerens motivasjon/skoleinnsats/generell kunnskapsnivå/hobbyer og personlige interesse
 • Frivillig arbeidserfaring på sykehus- eller boligrehabilitering og veldige organisasjoner, vil bli tatt med i betraktning ved søknad.
 • Mulig engelsk test: IELTS med score 6.5, eller TOEFL med score på 550 papirbasert/ 79-80 nettbasert. Denne testen er ikke nødvendig i forbindelse med søknaden, Hvis gode engelskkunnskaper avdekkes gjennom Skype intervjuet, kan dette kravet falle bort.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (6 år)

Kostnader

Tuition fee: Ca 19.000 euro pr undervisningsår.
Dekkes av Lånekassen.

Bekreftelse av Tilbudet

De søkere som blir godkjent, må bekrefte aksept av tilbudet innen en uke etter opptaksmeddelelse. Bekreftelse krever en forskuddsbetaling på € 4.750. Resterende beløp vil bli avregnet i tre like store rater på € 4.750 i henholdsvis desember, januar og april.
Uavhengig av grunn, vil du få refundert beløpet om du velger å ikke starte.
Søknad foregår gjennom Studier i Utlandet. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi i et varmt klima ved et universitet som er awarded for "Excellence innenfor undervisning, innovasjon og forskning. 
European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES, og er svært stolte av å inneha den høyeste 5 stjerners ranking innenfor områdene undervisning, fasiliteter, inkludering, samfunnsansvar, employability, samt internasjonalisering.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er et av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, gir universitetet en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

HVORFOR STUDERE PÅ KYPROS?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet. 

Medisinutdanning Kypros

Vis alle utdanninger fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!