Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus

Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: Starten av september
Profesjonsstudium
6 år
Ja
Oppstart: Slutten av september - Nikosia

Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus

medisinutdanning på kypros

Lyst til å studere medisin ved et universitet som har fostret to Nobelprisvinnere?

European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES. QS Stars er en ranking blant de mest prestisjefylte universiteter i USA, Canada og Europa. EUC er en del av Laureate universitetskjede. Kjeden består av 80 campus i 28 land. Studentmassen ved EUC er 5700 studenter fordelt på Bachelor-, Master- og Doktorgradsnivå. Universitetet er svært stolt av å ha to Nobelprisvinnere i sin stab; Kjemi i 1988 og Medisin i 2009.

Anerkjent og moderne universitet

EUC er anerkjent for en utdanning av høy kvalitet og med et sterkt fokus på at studentene raskt skal komme seg i arbeid studiene. Universitetet er også anerkjent for sin investering i høyteknologisk innovasjon og sitt engasjement for industri og samfunn. I løpet av det siste tiåret har universitetet fostret en moderniseringskultur som har resultert i en vekst som har overgått alle forventninger. 

EUC har også introdusert toppmoderne teknologi og styrket landets helsevesen gjennom etableringen av den mest avanserte medisinske skolen i regionen. Universitetet tilbyr omfattende studier innen medisin og helsefag, og tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden.

Hvorfor studere på Kypros?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet. 

medisinutdanning på engelsk på kypros

Stikkord for medisinstudiet

 • Undervisning på engelsk, alle 6 årene. På grunn av klinisk arbeid, vil studentene lære seg gresk i løpet av de to først årene, slik at de kan konversere med pasienter. Denne språkundervisningen er en del av studieprogrammet
 • Antall plasser: 100
 • Søknadsfrist: Begynnelsen av september
 • Oppstart: Slutten av september

ET DYNAMISK LÆRINGSMILJØ. KLINISK ERFARING. INTERNASJONAL STANDARD.

The School of Medicine, ved European University Cyprus, er kjent for et dynamisk læringsmiljø som gir studentene mulighet til å utvikle alle de evnene og kunnskapene som er nødvendige for å kunne praktisere medisin. Som student vil du få innsyn i klinisk arbeid allerede første studieår – en praktisk tilnærming som vil følge alle de seks studieårene.

Utdanningsmodellen på medisinstudiet har som mål at kandidatene skal kunne arbeide hvor som helst innen EU og innen internasjonale helseorganisasjoner. Praksisen i studiet skal utvikle kompetente, etiske og fullt tilpasningsdyktige leger, som skal være i stand til å møte de endringene som utvikler seg i feltet over tid. Studentene skal oppnå de mest effektive kliniske ferdighetene, et bredt kunnskapsgrunnlag, samt faglig etikk og kunnskap om menneskerettighetene innen medisin.

Videopresentasjon

Ta medisinutdanning på engelsk, på toppmoderne European University Cyprus!

Opptakskrav/Søknad

Du trenger:

 • Vitnemål v.g skole, på engelsk, eventuelt karakterutskrift fra 1. og 2. klasse, samt 3. klasse i. termin.

Fagkrav: Biologi + ett av de følgende fag: Kjemi / Matematikk / Fysikk

Karakterkrav: 4,5 eller bedre.

 • Engelsk: IELTS med score 6.5, eller TOEFL med score på  213 (550 papirbasert/ 79-80 nettbasert).
 • Intervju: Universitetet vil ha retten til å invitere søkeren til et intervju. Innhold I intervjuet vil handle om søkerens motivasjon/skoleinnsats/generell kunnskapsnivå/hobbyer og personlige interesse
 • Anbefalingsbrev fra lærer eller foreleser. Dette må sendes direkte fra utstedende institusjon til kontoret for Admissions: y.pilava@euc.ac.cy
 • Frivillig arbeidserfaring på sykehus- eller boligrehabilitering og veldige organisasjoner, vil bli tatt med i betraktning ved søknad.
 • Personlig erklæring: Alle kandidater må sende inn et personlig brev, skrevet på engelsk. Denne personlige uttalelsen skal skissere detaljer om tidligere utdanning, erfaring og interesser, samt kandidatens karriere, mål, forventninger og motivasjon til å studere medisin
 • Pass

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium (6 år)

Kostnader

Bekreftelse av Tilbudet

De søkere som blir godkjent, må bekrefte aksept av tilbudet innen en uke etter opptaksmeddelelse. Bekreftelse krever en forskuddsbetaling på € 4.750. Resterende beløp vil bli avregnet i tre like store rater på € 4.750 i henholdsvis desember, januar og april.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi på et universitet som har fostret to Nobelprisvinnere? European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES, og er svært stolte av å ha to Nobelprisvinnere i sin stab; Kjemi i 1988 og Medisin i 2009.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er en av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, søker universitetet å skape en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

Vis alle utdanninger fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Studier i Utlandet

Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!