Vis studentum.no som: Mobil

european university cyprus ved norsk agent studier i utlandet

European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet

Lyst til å studere medisin eller odontologi i et varmt klima ved et universitet som er awarded for "Excellence innenfor undervisning, innovasjon og forskning. 
European University Cuprus (EUC) er rangert som QS TOP UNIVERSITIES, og er svært stolte av å inneha den høyeste 5 stjerners ranking innenfor områdene undervisning, fasiliteter, inkludering, samfunnsansvar, employability, samt internasjonalisering.

Studier i Utlandet er norsk agent for European University Cyprus, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om universitetet

European University Cyprus er et av de mest innovative og dynamiske akademiske institusjonene i Sørøst-Europa. Universitetets visjon er å være regionens ledende universitet, samt å tilby førsteklasses undervisning, et førsteklasses forskningsmiljø og en fremragende støtte for studentene.

EUC har et skarpt fokus på at studentene skal få arbeid etter fullførte studier. Ved å integrere både forskning, undervisning og praktisk erfaring i læreplanen, gir universitetet en berikende og verdifull utdanning – en utdanning som skal legge grunnlaget for studentenes profesjonelle mål.

EUC har også et internasjonalt miljø, med over 6000 studenter, fra 60 nasjonaliteter.

HVORFOR STUDERE PÅ KYPROS?

Republikken Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og en svært populær destinasjon for turister. Kypros er også en stadig mer populær destinasjon for studenter, og kan i tillegg by på et dynamisk forretningssenter. 

Kypros har noe for enhver: garantert solskinn, krystallklar sjø, hvite sandstrender, hoteller og feriesteder i verdensklasse, robuste fjellstier, kulturelle byer og idylliske småsteder. Det har også en blomstrende servicebransje et helsevesen av høy kvalitet. 

Medisinutdanning Kypros


For kontakt eller mer informasjon om European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisinutdanning på engelsk, European University Cyprus Nicosia
Tannlegeutdanning på engelsk, European University Cyprus Nicosia

Vis alle

Kontakt skolen

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra European University Cyprus v/ norsk agent Studier i Utlandet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!