Studèr business midt i hjertet av et av verdens mest berømte vindistrikt. Burgundy School of Business (BSB) er en dobbel akkreditert Business School og ranket blant de 1% beste i verden.

Studier i Utlandet er norsk agent for Burgundy School of Business, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart, helt gratis. 

Om Burgundy School of Business

BSB er plassert i sentrum av Dijon. Dette er en en trygg og hyggelig by kun en kort og rask togtur fra Paris. Skolen har små klasser, tett oppfølging av dyktige internasjonale lærere. Samt partneravtaler med mer enn 200 Business skoler på verdensbasis. 

Burgundy School of Business ble grunnlagt i 1899, med et anerkjent rykte for «excellence» innenfor områdene forskning, undervisning, innovasjon, og kontaktnett innenfor Business industrien. Ved BSB kan du ta din Bachelor, eller Mastergrad 100% på engelsk.

Ved BSB kan du ta følgende utdanninger:

  • Bachelor i Management
  • Master i Management

Campus DIJON

Dijon er en dynamisk metropol der det kort vei til byens mange attraksjoner. Her arrangeres det ofte konserter, show, festivaler og utstillinger. For deg som student finnes det et mangfold av aktiviteter og opplevelser du kan oppdage mellom skoletimene. Burgundy School of Business har i tillegg til Dijon, campuser i Paris og Lyon.


For kontakt eller mer informasjon om Burgundy School of Business v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor Sted
Bachelor i Management Dijon
Master
Master i Management Dijon

Kontakt skolen

Burgundy School of Business v/ norsk agent Studier i Utlandet

29 Rue Sambin
21000 Dijon

Mobil +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Burgundy School of Business v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Burgundy School of Business v/ norsk agent Studier i Utlandet:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!