Vis studentum.no som: Mobil

Photo & Journalism – Santa Barbara City College

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Ja
Oppstart: August - Santa Barbara

Photo & Journalism – Santa Barbara City College

studere foto og journalistikk i usa

Vil du studere foto og journalistikk i California?

Santa Barbara City College tilbyr flotte studiemuligheter for deg som er interessert i den spennende mediebransjen. I løpet av studiene utvikler du ferdighetene dine bak kamera og evnen til å skrive ulike typer tekster.

På SBCC finnes et bredt utvalg av emner som kan være nyttige i en fremtidig journalistkarriere. Foto- og journalistikkstudiene inneholder mange praktiske momenter og du samler en verdifull portefølje av arbeidsprøver. Lokalene på SBCC er moderne utstyrt og det er lagt stort fokus i undervisningen på digital teknologi. For å få ut det meste av studietiden kan du også engasjere deg i arbeid med skolens prisbelønte nettavis The Channels, der du får enda en mulighet til å spisse kunnskapene dine og samtidig utvide nettverket ditt på og omkring skolen.

Fremtidsmuligheter

En journalistikk- og fotoutdanning kan åpne døren til den spennende mediebransjen. Noen eksempler på fremtidige tenkbare yrker er fotograf, journalist eller redaktør. Du kan jobbe med både trykte medier og med digitale kanaler, avhengig av hva du har valgt å fokusere på i løpet av utdanningen.

om Santa Barbara City College

Santa Barbara City College (SBCC) ble i 2013 valgt til USAs beste community college av The Aspen Institute. En av årsakene til utmerkelsen var at undervisningen på SBCC gir vellykkede studieresultater som forbereder studentene til studier på et enda høyere nivå. Gjør som en rekke andre fornøyde nordmenn og studer ved Santa Barbara!

Med 20 000 studenter er Santa Barbara City College våre studenters absolutte favoritt og det er enkelt å forstå hvorfor. Bredden av fagområder er enormt, campus er imponerende, studentlivet er actionfylt og klima er perfekt. Skolen har to campus med utsikt over Stillehavet. Her finner du studieinspirasjon i moderne utstyrte lokaler, eller ute i den varme California-solen med motiverte unge studenter fra hele verden.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1 eller VG2
 • GPA på 2.3 eller høyere

Studiefakta, Tittel m.m

Et studieår eller et semester på Santa Barbara City College.

På denne skolen kan du ta en associate’s degree. Når du studerer med STS Study Broad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden mens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

1 studieår: 178 812 kr
1 semester: 129 156 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Photo & Journalism – Santa Barbara City College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Photo & Journalism – Santa Barbara City College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!