Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og ledelse med STS Select – Southern Cross University

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt STS - Lismore

Økonomi og ledelse med STS Select – Southern Cross University

studere økonomi og ledelse i australia

STS Select på Southern Cross University, Lismore

Vil du studere økonomi og ledelse i utlandet? Skreddersy utdanningen og få en genuin opplevelse av Australia i fantastiske Lismore. Velg vårt studiealternativ STS Select.

Med STS Select skreddersyr du studiene i Australia ved å selv velge fagene du vil ta. Dette er en fantastisk mulighet for deg til å utnytte hele skolens brede fagtilbud. Enten ser du det som en mulighet til å finne nye interesser, eller så utformer du et studieår som kan ligge til grunn for den graden du vil ta i fremtiden.

Eksempel på populære emner

Når du velger studieløpet STS Select er det du som skreddersyr din egen timeplan. Nedenfor finner du eksempler på noen populære emner.

Leter du etter et spesifikt fag som du ikke finner her? Ta kontakt med STS så ser vi på fagtilbudet sammen og finner noe som passer for deg.

 • Global Marketing
 • International Management
 • Introduction to Sociology
 • Sustainable Tourism
 • Introduction to Cultural Studies

Southern Cross University, Lismore

Du som ønsker en genuin opplevelse av Australia finner det du leter etter på Southern Cross University i Lismore. Skolen tilbyr unike studier som drar full nytte av de fantastiske omgivelsene.

Southern Cross University er et moderne universitet med fem ulike campus. Det er stor fokus på miljøvitenskap og forskning på campusen i Lismore. Her er det moderne lokaler og laboratorier med de ressurser som trengs for å drive forskningsprosjekt.

5 grunner til å velge STS Select

 • Du har flere ulike interesser
 • Du vil selv bestemme lengden på studiene
 • Du ønsker å oppdage noe nytt
 • Du vil kombinere det akademiske med det som er gøy
 • Du ønsker å komme inn på drømmeuniversitetet

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk fra VG1*

*Dersom engelskkarakteren din er eldre enn fem år, må du ta en internasjonal språktest. Kontakt STS for mer informasjon og hjelp.

Studiefakta, Tittel m.m

Et studieår eller et semester på Southern Cross University.

Kostnader

Studieavgiften er for øyeblikket:

Et år: fra 16 000 AUD

Et semester: fra 8 000 AUD

Et år (Master of Business Administration): fra 26 000 AUD

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og ledelse med STS Select – Southern Cross University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi og ledelse med STS Select – Southern Cross University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!