Vis studentum.no som: Mobil

Graphic design – Accademia Italiana

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
1 år
Bachelor
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt STS - Firenze
Ja

Graphic design – Accademia Italiana

studere grafisk design i italia

Ta utdanning i Grafisk design på Accademia Italiana i Firenze

Accademia Italiana tilbyr en populær utdanning i grafisk design for deg som vil jobbe kreativt med farge og form. Under profesjonell veiledning av bransjeerfarne lærere lager du en verdifull portefølje.

Målet med utdanningen i grafisk design på Accademia Italiana er å gi deg et grundig innblikk i fagområdet. Det innovative opplegget blander tradisjonelle emner innen grafisk design, som illustrasjon og layout, med fordypning i nye multimediateknologier. Under utdanningen går du gjennom ulike teknikker og lærer deg å jobbe med programmer som er vanlige i bransjen.

Dine kreative ferdigheter utvikles innen for eksempel foto og fargelære, og de teoretiske emnene blir en base for å forstå fagets historie og nåværende utvikling. Du lærer deg blant annet mer om markedsføring og reklame for å utvikle nødvendig kompetanse på området.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på emner:

 • Geometric Drawing
 • Life Drawing
 • Art History
 • Basic Design
 • Color techniques
 • Computer Design
 • Lettering
 • Artistic Illustration

Fremtidsmuligheter

I tiden din på Accademia Italiana har du mange praktiske oppgaver. Disse resulterer i arbeidsprøver som du kan samle i en portefølje og ta med deg ut i yrkeslivet. Du kan velge å bare ta et årsstudium, men de fleste velger å fortsette ytterligerere to år for å oppnå en bachelorgrad. Etter en utdanning i grafisk design kan du jobbe som for eksempel art director eller webdesigner.

om Accademia Italiana, Firenze

Siden starten i 1984 har tusenvis av studenter utdannet seg på den prestisjetunge designskolen Accademia Italiana. Mange velger campusen i Firenze på grunn av den vakre beliggenheten i en av Italias store kulturhovedsteder. Ta studiene dine i Italia og nyt studentlivet i Firenze!

I hjertet av Firenze, bare noen få skritt fra Ponte Vecchio, ligger den berømte designskolen Accademia Italiana. Campus består av to bygninger bare en kort spasertur fra hverandre. I bygningen ved det kjente torget Piazza Pitti er et bibliotek med alle mote-, design- og interiørmagasiner du kan forestille deg.

Den andre bygningen ligger på Lungarno alle Grazie, like ved elven som renner gjennom byen. Her er en stor takterasse med utsikt over hele Firenze. Bedre studieinspirasjon skal du lete lenge etter.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg med å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1

Det er ingen krav til forkunnskaper, men har du erfaring innen design sender du inn dine arbeidsprøver slik at du kan bli plassert på et tilpasset studienivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Et studieår på Accademia Italiana.

På denne skolen kan du ta en bachelorgrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden imens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

Et år: fra 9 350 EUR

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Graphic design – Accademia Italiana.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Graphic design – Accademia Italiana:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!