Vis studentum.no som: Mobil

Fashion Media & Communication – London College of Fashion

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Ja
Oppstart: August - London

Fashion Media & Communication – London College of Fashion

studere mote og motejournalistikk i london

Ta utdanning i Fashion Media and Communication i London

Mote og media er to områder som henger tett sammen. På London College of Fashion finnes utdanningen for deg som er interessert i mote og også nysgjerrig på sosiale medier, blogger, vlogger og andre digitale kanaler.

Sosiale og digitale kanaler har blitt viktige verktøy i motebransjen, og dette programmet er utviklet for å henge med på denne viktige trenden. Valgfagene består blant annet av foto, film og journalistikk – alle med utgangspunkt i motebransjen.

Kombiner to moteretninger

Har du vanskelig for å velge i hvilken retning innen motebransjen du vil fokusere studiene dine? På London College of Fashion kan du teste ut to ulike områder på ett og samme studieår. Med STS kan du studere to ulike moteretninger: Fashion Media & Communication og Fashion Business. Enten velger du å studere en av disse retningen i et helt studieår, eller så velger du å studere en retning per semester. Bestill en gratis studieveiledning, så hjelper STS deg med å velge det som passer dine mål.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på emner:

 • Fashion Photography
 • Fashion Film Making 
 • Fashion Journalism 

Fremtidsmuligheter

Uansett hvordan du velger å legge opp studiene dine på London College of Fashion, så kommer du til å få med deg kunnskap om mange ulike deler av motebransjen. Skoleoppgavene dine blir samlet i en verdifull portefølje, og også fra studiestedet ditt – motemetropolen London – kommer du til å ta med deg viktige erfaringer for din videre karriere. Enten velger du å fortsette studiene på høyere nivå ved en annen skole, eller så søker du din første jobb i bransjen. Fremtidige yrker etter å ha studert mote og media kan for eksempel være motejournalist, motefotograf eller stylist.

Om London College of Fashion

Morgendagens trendsettere innen mote er utdannet i hjertet av Storbritannias hovedstad. Vil du studere i London ved en av verdens ledende skole innen moteindustri? Da bør du velge prestisjetunge London College of Fashion (LCF).

LCF er en del av University of the Arts London (UAL), et universitet hvor berømte designere som Jimmo Choo og Giles Deacon har studert. Skolen har lang erfaring innen moteindustrien og et godt rykte internasjonalt. Å ha utdanning fra LCF på din CV er svært verdifullt og vil kunne hjelpe deg videre i denne tøffe men fantastiske industrien.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS Study Abroad hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1 eller VG2
 • GPA på 3,0 eller høyere*

*Når du søker på London College of Fashion, må du regne ut gjennomsnittskarakteren (GPA) din.

Studiefakta, Tittel m.m

Et semester eller et studieår på London College of Fashion.

Kostnader

Studieavgift 2018:

1 semester: 130 500 kr
1 studieår: 201 200 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fashion Media & Communication – London College of Fashion.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fashion Media & Communication – London College of Fashion:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!