Vis studentum.no som: Mobil

Criminal Justice – Fisher College

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
1 semester eller 1 studieår
Bachelor
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt STS - Boston
Ja

Criminal Justice – Fisher College

studere criminal justice i usa

Ta utdanning i Criminal Justice ved Fisher College, Boston

Er du interessert i juss og strafferett og vil undersøke hvordan disse områdene fungerer i det amerikanske samfunnet? Studer Criminal Justice på Fisher College i Boston!

Hvorfor begir mennesker seg inn på en forbrytersk løpebane? Hvordan kan samfunnet unngå forbrytelser, og hvordan skal kriminelle behandles og dømmes? I løpet av denne utdanningen går du dypere inn i disse interessante problemstillingene. Du undersøker kriminologi og strafferett ved å studere ulike teorier, og forbedrer samtidig evnen din til å analysere de mange aspektene av rettsvesenet.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på emner innen Criminal Justice:

 • Introduction to Criminal Justice
 • Criminal Law
 • Introduction to Criminology
 • Public Speaking

Fremtidsmuligheter

Du som velger å studere et år Criminal Justice på Fisher College får en innføring i et interessant fagområde som kan komme til nytte på flere ulike arbeidsområder. Du studerer fag som forbereder deg på en fremtidig karriere i enten tradisjonell håndheving av loven eller kriminologi og kriminalitetsforebyggende virksomhet. På Fisher College har du også mulighet til å ta en bachelorgrad på området.

Om Fisher College, Boston

På Fisher College i det sentrale Boston finner du utdanninger som forbereder deg på en vellykket karriere, med lærere som gir deg personlig støtte hele veien frem til en grad. Kjenn pulsen på en av USAs viktigste studentbyer!

Fisher College ble grunnlagt 1903 og har hovedcampus i tradisjonelle brownstonehus i det historiske området Back Bay sentralt i Boston. Skolens beliggenhet kan ikke bli mye bedre, midt i Boston og i nærheten av kjente universitet som Harvard og MIT. Her har du mange muligheter til å finne en utdanning som passer akkurat dine mål og ambisjoner.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1 eller VG2

Studiefakta, Tittel m.m

Et semester eller et studieår på Fisher College.

På denne skolen kan du ta en associate’s degree, en bachelorgrad eller en mastergrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden imens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

Et år: fra 28 640 USD

Et semester: fra 14 320 USD

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Criminal Justice – Fisher College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Criminal Justice – Fisher College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!