Vis studentum.no som: Mobil

Business Management – BPP University

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Ja
Oppstart: Oktober - London

Business Management – BPP University

studere business i london

Studere Business Management ved BPP University i London

Business Management er et veldig populært og bredt utdanningsområde med mulighet for mange retninger og karrieremuligheter. Start reisen din med å studere i London på BPP University!

Utdanningen her er en førsteklasses og internasjonalt anerkjent grunnutdanning for deg som vil satse på en karriere i forretningsverdenen. Du lærer blant annet å lede, overse, organisere og planlegge. Etter totalt tre års studier oppnår du en bachelorgrad. Du studerer gjennom STS det første året.

I løpet av utdanningen har du stor mulighet til personlig utvikling og får med deg kompetanse som blir verdifull i din fremtidige karriere. Atmosfæren på BPP University er profesjonell og rettet mot forretningsverdenen, noe som bidrar til at du får god innsikt i ditt fagområde. Det meste av undervisningen skjer på campusen i London City, midt i Londons businessdistrikt.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på emner:

 • Commercial Awareness
 • Professional Practice & Ethics
 • Economics And The Business World
 • Business Economics
 • Organisational Behaviour
 • Understanding Financial Statements
 • Introduction to Human Resource Management
 • Mathematical Skills for Business
 • Business Finance

Fremtidsmuligheter

Denne utdanningen gir deg muligheter innen mange ulike yrkesområder, spesielt siden den fokuserer mye på økonomi som fag. Mange bedriftsledere har for eksempel utdanning som økonom i bunnen. Med en utdanning innen Business Management kan du blant annet arbeide som økonomisjef, account manager, controller eller administrerende direktør.

På studiestedet i London arrangeres det jevnlig networking events, arrangement der du får muligheten til å knytte kontakter med fremtidige arbeidsgivere innen den bransjen du drømmer om.

5 grunner til å velge BPP University

 • BPP er et universitet med lang erfaring og godt rykte
 • Høyt kvalifiserte lærere med erfaring fra næringslivet
 • Utdanningen i Business Management er internasjonalt anerkjent og gir et godt utgangspunkt for en givende fremtidig karriere
 • London er en flerkulturell by som tilbyr noe for alle
 • I en av verdens viktigste finanssenter kan du knytte verdifulle kontakter

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1
 • GPA på 2,5 eller høyere*

*Når du søker på BPP University, må du regne ut gjennomsnittskarakteren (GPA) din.

Studiefakta, Tittel m.m

Et studieår eller et semester på BPP University.

På denne skolen kan du ta en bachelorgrad eller en mastergrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden imens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

1 studieår: 146 700 kr
1 semester: 122 200 kr

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business Management – BPP University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business Management – BPP University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!