Vis studentum.no som: Mobil

Business – Keiser University

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Ja
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt STS - Florida

Business – Keiser University

studere business i florida

Ta utdanning i Business ved Keiser University, Palm Beach

På Keiser University har de fleste studieretningene en kommersiell side ved seg. Kunnskap om dette er viktig for en suksessfull karriere, uansett yrke. Studer business på et universitet i USA og se alle mulighetene du har foran deg!

Når du studerer business på Keiser University får du et godt grunnlag for din fremtidige karriere. Businessemner inngår i mange ulike utdanningsprogrammer og kan være verdifulle å få med seg uansett hvor du velger å gå videre.

Her kan du studere blant annet økonomi, markedsføring, ledelse eller finans. Skolen har et tett samarbeid med næringslivet og en sterk tro på hands-on experience, noe som gjør at de kan bidra til å formidle interessante praksisplasser.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på vanlige emner innen business:

 • Introduction To International Business
 • Principles Of Management
 • Principles Of Microeconomics
 • Basic Computer Applications

Fremtidsmuligheter

Ettersom du har flere studieretninger å velge blant, er yrkesmulighetene mange. Du kan for eksempel arbeide med bedriftsledelse, innkjøp, salg eller kanskje starte din egen bedrift. Dersom du vil jobbe i et internasjonalt selskap er det et absolutt pluss for CV-en at du har studert business utenlands.

Om Keiser University, Palm Beach

Keiser University er et universitet som setter deg som student i fokus. Lærerne er opptatt av at du skal lykkes med studiene, og vil forberede deg for en videre karriere. Ta første skritt mot drømmen, og studer i Florida!

Keiser University ble grunnlagt 1977 av familien Keiser. Siden da har universitetet vokst raskt og fått flere utmerkelser og priser for arbeidet sitt for å fremme utdanning i Florida. Skolen har blitt en viktig aktør innen høyere utdanning i delstaten.

På 15 campus i delstaten studerer ca 20 000 studenter. Med STS Study Abroad studerer du på skolens flaggskipscampus i herlige West Palm Beach.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1 eller VG2

Studiefakta, Tittel m.m

Et semester eller et studieår på Keiser University.

På denne skolen kan du ta en associate’s degree eller en bachelorgrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden imens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

Et år: fra 27 168 USD

Et semester: fra 13 584 USD

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business – Keiser University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business – Keiser University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!