Vis studentum.no som: Mobil

Business – Berkeley College

STS Study Abroad
Sammendrag
Heltid
Bachelor
1 semester eller 1 studieår
Ja
Oppstart: Ulike muligheter, kontakt STS - New York

Business – Berkeley College

studere business i new york

Ta utdanning i business på Berkeley College, New York

I New York finnes noen av verdens mektigste finansstrøk. Som businesstudent i byen som aldri sover er du i et inspirerende miljø, rett ved campus. Undervisningen på Berkeley College er sterkt fokusert på å forberede studentene på det kommende arbeidslivet og en vellykket karriere.

Du øver på kreativ problemløsning, lærer deg å jobbe effektivt i gruppe og fordyper kunnskapene dine innen presentasjonsteknikk og strategisk planlegging. Det er lagt stor vekt på å studere de digitale medienes rolle og du lærer deg mer om hvordan Internett påvirker dagens forretningsvirksomhet.

Hva studerer jeg?

De eksakte emnene du studerer kan variere. Eksempler på vanlige emner innen business:

 • Business Organization And Management
 • Principles of Management
 • Digital and Social Media Strategy
 • Principles of Management

Vær oppmerksom på at en del emner på Berkeley College krever visse forkunnskaper. Det er også viktig å være oppmerksom på at ikke alle emner tilbys alle semestre. Av denne grunn kan hverken Berkeley College eller STS Study Abroad gi noen eksakte faggarantier. Hvis det ønskede emnet ikke kan tilbys, vil det erstattes med et likeverdig emne innenfor samme fagområde.

Fremtidsmuligheter

Å studere business er en døråpner til mange ulike yrker. Begrepet business er en samlebetegnelse på flere ulike studieretninger, og hva du kommer til å arbeide med i fremtiden er avhengig av hva du velger å studere i dag. Du kan for eksempel arbeide med markedsføring, finans, ledelse, internasjonal økonomi eller salg. På Berkeley College har du mulighet til å ta både en associate's degree og en bachelorgrad.

Om Berkeley College

Berkeley College har en markert businessprofil som lokker studenter fra hele verden. Skolen har fra 1931 etablert ni ulike campus i New York og New Jersey. Med STS Study Abroad studerer du på Midtown Manhattan Campus, nær Fifth Avenue og Grand Central Station.

På East 43 og East 41 finner du Berkeley College. Beliggenheten kan knapt bli bedre, her er du virkelig midt på Manhattan. Du er nær New Yorks mektige finanskvartaler og kan se det myldrende forretningslivet på nært hold. Her har du alle muligheter til å knytte viktige kontakter for en fremtidig karriere.

Opptakskrav/Søknad

Du søker på denne skolen med vitnemålet fra videregående skole. STS hjelper deg å svare på spørsmål om spesielle opptakskrav.

 • Generell studiekompetanse for høyere utdanning
 • Minst karakter 4 i engelsk VG1 eller VG2

Studiefakta, Tittel m.m

Et semester eller et studieår på Berkeley College.

På denne skolen kan du ta en associate’s degree eller en bachelorgrad. Når du studerer med STS Study Abroad, kan du velge å allerede fra starten søke på en gradsutdanning eller du kan starte på graden imens du studerer. Kontakt STS for mer informasjon.

Kostnader

Studieavgift 2018:

Et år: fra 23 600 USD

Et semester: fra 11 800 USD

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business – Berkeley College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

STS Study Abroad

studere i utlandet med sts study abroad

STS Study Abroad – Oppdag verden!

STS Study Abroad er spesialister på ulike pakkeløsninger for utenlandsstudier. Det vanligste er å studere i utlandet i ett skoleår, men du kan også velge å bare ta ett semester. Du kan også satse på en lengre utdanning og ta en bachelor- eller mastergrad.

Å studere i utlandet med STS Study Abroad er trygt og enkelt. STS tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen, inkludert med din søknad til Lånekassen. Skulle du trenge hjelp til å finne et sted å bo, hjelper vi deg selvfølgelig med dette også. 

STS hjelper deg med å ta ditt livs beste valg!

Destinasjoner

Verden er full av spennende destinasjoner, og du har helt sikkert byer du drømmer om å reise til. Kanskje New York, Santa Barbara, London eller Roma? Med STS Study Abroad kan du studere i ulike byer i følgende land:

 • USA
 • Australia
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Italia

Derfor velger studentene STS Study Abroad

Studiene skal lede frem til et interessant arbeid i stimulerende omgivelser. Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet.

 1. Vi har valgt ut de mest spennende skolene
  Du drømmer om en spennende jobb, og for å få det trenger du en god og konkurransedyktig utdanning. Å velge blant alle verdens skoler er ikke lett, men vi på STS har den erfaringen og det kontaktnettet som trengs. Vi samarbeider med nøye utvalgte skoler over hele verden.
 2. Bolig er inkludert med STS Study Abroad Plus
  Når du studerer med STS Study Abroad Plus trenger du ikke tenke på å finne bolig, noe som kan være en lettelse når man kommer til ett nytt land. Ved våre mest populære skoler er bolig inkludert første semester, dette er både trygt og komfortabelt for deg.
 3. Velkjent norsk firma som er med deg hele veien
  Når du søker studier i utlandet via STS Study Abroad Plus benytter du deg av en tjeneste fra et norsk firma. Dette er en sikkerhet for deg som kunde, da du er dekket av norske lover – i motsetning til om du søker direkte til skolen du skal studere ved i utlandet.
 4. Mer enn 30 års erfaring innen internasjonale studier
  Siden starten i 1985 har vi i STS – tidligere kjent som International Business School – fått enormt mye kunnskap. Vi kan derfor, sammen med samarbeidspartnere over hele verden, skape mange konkurransedyktige utdanninger. Ferdigkomponert eller skreddersydd, kortere eller lengre tid – du velger selv hvordan akkurat DU vil ha det.

et studieår i utlandet med sts study abroad

Vis alle utdanninger fra STS Study Abroad

Kontaktinformasjon til STS Study Abroad

STS Study Abroad

Cort Adelers gate 16
0253 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Business – Berkeley College:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!