Vis studentum.no som: Mobil

steinerhøyskolen

Steinerhøyskolen

Steinerhøyskolen skaper morgendagens forbilder gjennom bevegelse, fordypning, kreativt og praktisk arbeid.

Steinerhøyskolen er en privat høyskole med beliggenhet sentralt i Oslo. Steinerhøyskolens utdanninger kjennetegnes av en vektlegging av samspillet mellom akademiske studier, praksisnærhet, kunstfag og kunstnerisk øvelse.

Engasjerte og dyktige lærekrefter

Ved Steinerhøyskolen møter du engasjerte og dyktige lærekrefter som står for levende og innholdsrike forelesninger. De møter høyskolens studenter med stor interesse for den faglige og personlige utviklingen, og er viktige veiledere på vei mot det pedagogiske virke. Steinerhøyskolen er en liten utdanningsinstitusjon, noe som gir grobunn for et sammensveiset og godt lærings- og studentmiljø. Steinerhøyskolen stimulerer studenten til refleksjon, selvstendighet og kreativitet. Personlig oppfølging og tett kontakt med faglærerne er en selvfølge, og vi ønsker at våre studenter skal føle seg sett og respektert. 

Studietilbudet ved Steinerhøyskolen

Vi er stolte av å være en ledende utdanningsinstitusjon innenfor steinerpedagogikk i verdenssammenheng og et viktig tilskudd til utdannings-Norge.

Steinerpedagogikken bygger på tilliten til barn og unges naturlige vilje til vekst – og på pedagogens rolle som inspirator og fagformidler. Nysgjerrighet og glede er utgangspunktet og en forutsetning for god læring. Pedagogens rolle som inspirator og fagformidler er sentral i alle våre utdanningstilbud.

Utdanninger

  Grunnskolelærer - integrert master
  Lærerutdanning - bachelor
  Barnehagelærer - bachelor
  Barnehagelærer - bachelor, deltid
  Sosialpedagogikk - bachelor
  Master Programme in Waldorf Education

I tillegg arrangerer høyskolen en rekke etter- og videreutdanninger med deltagere fra inn- og utland.

Tilknytninger

Steinerhøyskolen er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og studentene kan benytte seg av deres tilbud. Studieprogrammene er offentlig godkjente og gir adgang til lån og stipend fra Lånekassen.


For kontakt eller mer informasjon om Steinerhøyskolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge Steinerhøyskolen?

Sosialt skolemiljø

Behov på arbeidsmarkedet

Praksisplass under studie

Utdanninger

Kontakt skolen

Steinerhøyskolen

Professor Dahls gate 30
0260 Oslo

Tlf: +47 22 54 05 90
www.steinerhoyskolen.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Steinerhøyskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,9

Basert på 11 omtaler

Ane Johnsen
Jeg gikk tre år på Steinerhøyskolen og hadde utrolig innholdsrike, kreative og spennende år. Studiemiljøet var utrolig bra og jeg har fått venner for livet. Våre forelesere hadde et imponerende kunnskapsnivå og masse erfaring. Deres engasjement var rørende og kontakten ble veldig nær. Kan på det varmeste anbefale denne høyskolen- som i fjor ble ...
Vis hele omtalen
henrikke mørck
RSH gir mer enn bare faglig fordypning. I løpet av mine år på høyskolen fikk jeg, i tillegg til den kompetanse som kreves av meg som lærer, ett større blikk på verdien av veien jeg skulle gå. Jeg fikk en grundig og fordypet innsikt i barnets utvikling og barnets behov. Fine erfaringer i praksis ga meg troen på at jeg hadde foretatt riktig valg, ...
Vis hele omtalen
Gry
Derfor trives jeg på master-studiet Når tiden for å møtes igjen på masterstudiet nærmer seg blir jeg forventningsfull. Til daglig jobber jeg som klasselærer og musikklærer på steinerskolene. Det blir ikke lett å forlate elevene for en ny to ukers periode på masterstudiet. Elevene ”savner meg, men har det gøy” som de selv sier, når jeg er på s...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Steinerhøyskolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,9)
Basert på 11 omtaler
Fikk drømmejobben!

Ketil Reigstad har tatt lærerutdanning ved Steinerhøyskolen. Han ser på tiden ved Steinerhøyskolen som tre av de best brukte årene i sitt liv.

Les mer
Det er alltid hyggelig å komme p...

Linn jobbet i en Steinerbarnehage i fem år, og ønsket en pedagogisk utdannelse. Hun har bare gode ting å si om barnehagelærerutdanningen ved Steinerhøyskolen i Oslo!

Les mer