Vis studentum.no som: Mobil

Ledelse & Entreprenørskap

SKAP Kreativ Folkehøyskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: SKAP Kreativ Folkehøyskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Ledelse & Entreprenørskap

Ledelse og entreprenørskap

Drømmer du om å lede andre mennesker? Lurer du på hvordan man styrer en kreativ prosess? Er du nysgjerrig på hvordan man setter sammen gode team? Kanskje du vil bli gründer og starte noe selv? Denne linja gir deg kunnskapen og praksisen du trenger!

Fremtidens ledelse

En god leder gjør andre gode. På denne linja lærer du om hvordan delegering, tillit og motivasjon er noen av grunnpilarene i en innovativ organisasjon. I tillegg handler det om å organisere team og struktur. Du vil få selvtillit, handlekraft og kunnskap slik at du kan bli fremtidens leder!

Entreprenør- og gründerskap

Sitter du på en god idé eller drømmer du om å bli gründer? På denne linja vil du lære om prosessen fra å ha en idé til å realisere den. Du vil lære om prinsipper for verdiskaping og økonomi, samt hva forretningsmodellering er. Få også kunnskap om muligheter for å få penger fra investorer, Innovasjon Norge, crowdfunding osv. Skap din egen arbeidsplass!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på SKAP Kreativ Folkehøyskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

SKAP Kreativ Folkehøyskole

SKAP Kreativ Folkehøyskole

SKAP er en frilynt folkehøyskole med størst fokus på innovative fag. Vi tror alle er født nysgjerrige og med evne til å skape sammen med andre. Kreativitet er en ferdighet som kan trenes og læres, og du kan lære og erfare det på SKAP Kreativ Folkehøgskole i Mandal!

Et kreativt år

Idéutvikling, kreativitet og evnen til problemløsing er viktige ferdigheter innenfor absolutt alle studie-, arbeids- og forskningsfelt. Uten mennesker med denne kompetansen vil vi gå glipp av små og store ideer som igjen resulterer i innovasjon, utvikling og framdrift i verden. Vi ønsker å bidra til å skape framtiden – en bedre framtid.

Om Mandal

Norges sørligste by er i en enorm utvikling. Mandal har alt fra splitter nytt kulturhus til et spennende uteliv og et av Norges beste konserttilbud etter størrelsen. I tillegg ligger byen fint til med sjøen, har en av landets fineste strender og skogen ligger tett på byens kjerne. Det er en by det er lett å bli glad i!

Det bor 15 000 mennesker i Mandal, noe som faktisk dobler seg i sommermånedene. Byen ligger 40 minutter fra Kristiansand.

Vis alle utdanninger fra SKAP Kreativ Folkehøyskole

Kontaktinformasjon til SKAP Kreativ Folkehøyskole

SKAP Kreativ Folkehøyskole

Tlf: (+47) 919 16 969

skapfhs.no