Vis studentum.no som: Mobil

Operativ maritime jegeroperasjoner - Bachelor

Sjøkrigsskolen
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Operativ maritime jegeroperasjoner - Bachelor

Operativ maritime jegeroperasjoner

Programmet "Operativ maritime jegeroperasjoner" gir deg en bachelorgrad i militære studier. Her kvalifiserer du deg for videre tjeneste i operative funksjoner i Marinens jegervåpen.

Det første året er viet til et felles offisersfag som er integrert i alle linjene ved Sjøkrigsskolen. Her får man blant annet kunnskap om lederskap. Det andre året  vektlegges fag og temaer som sosialantropologi, juridiske fag, kulturforståelse og internasjonal terrorisme. Dette gir studentene bred kunnskap om det maritime domenet. Det tredje og siste året er et skreddersydd og fagspesialisert mentorprogram.

Opptakskrav/Søknad

Programmet "Operativ maritime jegeroperasjoner" bygger på den funksjonsrettede utdanningen i Marinens jegervåpen, hvor grunnleggende befalskurs inngår i studiet. Søkere må ha enten MUP II, KUP IV, MDUP III, eller to års tjeneste ved operativ avdeling i Marinens jegervåpen eller tilsvarende avdelinger.

Eksterne søkere kan vurderes vil videre tjeneste etter en egen opptaksuke. Her må relevant kompetanse kunne dokumenteres.

Det er også egne fysiske, helsemessige og sikkerhetsmessige opptakskrav.

Sjøkrigsskolen

Sjøkrigsskolen - Forsvarets lederutdanning

Sjøkrigsskolen i Bergen har rykte på seg for å være Norges beste lederutdanning. Her får du en moderne lederutdanning tilpasset både forsvaret og det øvrige samfunns behov, og kan spesialisere deg innen navigasjon, elektronikk/våpen, maskin og logistikk.

Studieløp

I tillegg til gode lederegenskaper, får du god faglig tyngde på Sjøkrigsskolen. Skolen tilbyr bachelorstudium innen maritime fag, tekniske fag (elektronikk og skipsteknikk) og økonomisk/administrative fag, og har et svært godt renommé. Utdanningen anses som faglig krevende, men samtidig også mer variert enn sammenlignbare utdanningstilbud. I løpet av det første året vil du for eksempel ha klatret i riggen på skoleskipet Statsraad Lehmkuhl, samt testet deg selv til yttergrensene med utfordrende øvelser både til lands og til sjø. Skolens lederutviklingsprogram har Forsvarets ledelsesfilosofi, oppdragsbasert ledelse, som målsetting, og er opptatt av å utdanne gode forbilder.

Vis alle utdanninger fra Sjøkrigsskolen

Kontaktinformasjon til Sjøkrigsskolen

Sjøkrigsskolen


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!