Vis studentum.no som: Mobil

IED - Instituto Europeo di Design

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Universitet og høgskole
Barcelona, Cagliari, Firenze, Madrid, Milano, Rio de Janeiro - Vis alle  
1-3 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Barcelona
Kontakt SIOC

Cagliari
Kontakt SIOC

Firenze
Kontakt SIOC

Madrid
Kontakt SIOC

IED - Instituto Europeo di Design

Studer i Italia, Spania eller Brasil

Er du interessert i mote? Drømmer du om å studere design? Designerdrømmen kan bli virkelighet! SIOC hjelper deg inn på den anerkjente skolen Instituto Europeo de Design!

IED ble etablert i 1966 og er en av de ledende skolene innen interiør design, illustrasjon, grafisk design, mote design og fotografi. Her går teoretisk kunnskap hånd i hånd med praktiske øvelser, og den praktiske delen er ofte virkelighets baserte prosjekter i samarbeid med industrien.

På Instituto Europeo di Design i kan du studere design, mote, visuell & digital kommunikasjon, ledelse og kunst på ett- til treårige kurs og masterprogrammer. Her får du muligheten til å gjøre talentet og kreativiteten din til ett yrke! Opplæringen har som mål å gi deg kunnskap om teknologi, materialer og designkultur, samt evnen til å forstå markedet og markedets krav. Du vil også lære om formidling og kommunikasjon.

Skapende designarbeid og god kontakt med arbeidslivet

Det første året på IED er viet til grunnleggende metodikk, for at studentene skal få den riktige tilnærmingen til faget. Deretter flytter man fokuset til det skapende og kreative designarbeidet, og jobber med aktiviteter basert på virkelige klienters forespørsler. Med god støtte og veiledning fra forelesere og fagkonsulenter, får man her trening i det å forholde seg til en klient, slik man gjør i en virkelig, profesjonell karriere.

IED har dessuten god kontakt med arbeidslivet, noe som åpner for at studentene kan delta på arrangementer, seminarer og designkonkurranser. Dette gir en verdifull praksiserfaring, som mange studenter får nytte av i avhandlinger og prosjekter.

Kurs og programmer som åpner dører

Gjennom masterkursene ved IED lærer du å håndtere kompleksiteten i den moderne moteverden. Utdannelsen gir deg evnen til å takle nye krav til produksjon og til å samhandle kompetent i nye og profesjonelle situasjoner. Masterprogrammene er rettet mot både nyutdannede studenter og praktiserende fagpersoner, og har fleksible læreplaner designet for å imøtekomme den økende kompleksiteten i arbeidsmarkedet.

På ettårsstudiene får studentene besøke kreative verksteder, bedrifter, messer og praktiserende bransjefolk, samt eksperimentere med design og grunnleggende verktøy. Skolen tilbyr også både middels avanserte og avanserte sommerkurs, hvor du kan kombinere ferien med en lærerik og stimulerende opplevelse. Et program eller sommerkurs fra IED gir deg en unik kompetanse og et konkurransefortrinn.

For kontakt eller mer informasjon om IED - Instituto Europeo di Design, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kursprisene tilsvarer skolens priser i valuta. Det betyr at du kan gå inn på skolens hjemmeside, og finne de eksakte prisene for ditt kurs. Du kan også sende SIOC en henvendelse om prisen på ditt kurs.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen IED - Instituto Europeo di Design.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SIOC Study In anOther Country

Universiteter, design- og business skoler

SIOC har avtaler med Universiteter, Business skoler og designskoler i Europa, USA og Australia.  Her på Studentum-sidene har vi bare lagt ut noen av skolene våre. Finner du ikke ditt studium, fyll ut skjemaet nederst på siden, så finner vi den skolen og ditt studium sammen.

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert på Stord, men tilbyr også å møte fremtidige studenter «i en by nær deg». Vi kombinerer møtet med deg, og gjerne med dine foreldre med skolebesøk. SIOC har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over 20 år, og representerer i dag over 140 forskjellige skoler i Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. SIOC har kurs for alle nivå, og «alle» aldre, - både for nybegynnere til avansert forretningsspråk. SIOC arrangerer også gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler som står klare til å ta i mot deg som ønsker å lære et nytt språk. Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg. Med SIOC kan du lære følgende språk:

  • Spansk
  • Fransk
  • Tysk
  • Engelsk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Kinesisk


SIOC er en godkjent agent av ANSA.

Samarbeid med IALC

SIOC Study In anOther Country er stolte over å samarbeide med de beste språkskolene i verden, og er nå en anerkjent IALC partner.

International Association of Language Centres ble grunnlagt i 1983 , og er et globalt nettverk av uavhengige høy kvalitets språkskoler som underviser det offisielle språket i landet sitt. De stiller svært strenge krav til skolene, med jevnlige kontroller og "audit" hvor de går igjennom alt på skolen. SIOC jobber tett opp mot IALC og deres skoler for å forsikre seg om at kvalitet og akkrediteringer er i orden, og for å sikre deg som student et godt og lærerikt opphold på skolen.

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg. SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SIOC som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

Ved utvalgte språkskoler som er godkjendt av Lånekassen, tilbyr SIOC Study In anOther Country også tilretteleggingssemester med språkeksamen som kan støttes av Lånekassen. 

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country


Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700
www.sioc.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra IED - Instituto Europeo di Design:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!