Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - Eurocentres Amboise

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Varighet: Fra 2 uker til 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Søknadsfrist: Minst 4 uker før kursstart
Utdanningsinstitutt: SIOC Study In anOther Country
Type utdanning: Språkkurs
Oppstart: Kontinuerlig opptak - Amboise

Fransk - Eurocentres Amboise

Lær fransk i Frankrike

Lær fransk i Frankrike

Drømmer du om å lære å snakke fransk flytende? Vil du bo i Frankrike mens du lærer deg fransk? Gjennom SIOC kan du ta alt fra to ukers franskkurs til ettårig fransktrening i nydelige Amboise.

Språkskolen i Amboise ligger to timer sørvest for Paris, og er et ideellt utgangspunkt for turer til de mange slottene og vingårdene som finnes i området. Blant annet får du muligheten til å besøke de verdensberømte Loire slottene, samt Leonardo Da Vincis hjem.

Selve byen Amboise står på UNESCOs verdensarvliste. Den er liten og livlig, og er full av spennende butikker og vakre, gamle bygninger. Her kommer du garantert til å trives, enten du liker å spasere i praktfullt elvelandskap eller sitte timevis på en hyggelig kafé eller restaurant.

Korte og lengre franskkurs

På Amboise språkskole får du skreddersydde franskkurs tilpasset ditt nivå. Skolen tilbyr alt fra basiskurs i fransk på mellom to og 21 uker til årsstudium hvor du får god trening i å bruke språket. 

  • Generelt franskkurs på 2 - 21 uker (Basic)
  • Exam Courses - Forberedende eksamenskurs for DELF A1, A2, B1 og B2 fransknivå iht europeisk standard
  • Langtids franskkurs på 22 - 41 uker
  • "Activate your language" på 2–52 uker

Språkskole godkjent av Lånekassen

Skolen er CIEP-godkjent og DELF eksamenssenter, noe som gir rett til språk- og tilretteleggingsstipend fra lånekassen. Alle lærerne ved skolen har universitetsutdannelse og tilleggsutdanning i å undervise i fransk for fremmedspråklige.

Skolen i Amboise er også medlem av EAQUALS, Europas beste kvalitetssikringsorganisasjon.

Du vil ikke angre på å ha tatt et fransk språkkurs i Amboise!

Fransk språkkurs - SIOC

Opptakskrav/Søknad

Det er kontinuerlig opptak på de fleste kursene på skolen. Det er "ingen" søknadsfrister, men SIOC ønsker gjerne at du melder deg på minimum 4 uker før kursstart. Ta gjerne kontakt, dersom du har spørsmål.

Studiefakta, Tittel m.m

Korte og lengre franskkurs på alle nivåer

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk - Eurocentres Amboise.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

SIOC Study In anOther Country

Språkkurs

Velkommen til SIOC – Study in anOther Country

Planlegger du et språkkurs eller studier i utlandet? Vil du lære spansk, fransk, engelsk, tysk, italiensk eller et annet fremmedspråk? SIOC, Study In anOther Country, hjelper deg med å finne en god språkskole der du kan lære deg et nytt språk! Tjenestene er helt kostnadsfrie for deg som student!

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert i Bergen og Stord. De har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over ti år, og representerer i dag over 160 forskjellige skoler i blant annet Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. Se SIOC's utdanningstilbud her

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. Hvert år deltar SIOC i workshops for språkskoler i London, og utvider stadig sitt profesjonelle og faglige nettverk. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler  som står klare til å ta i mot deg! Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg.

Er du 50+ eller senior?

Språkkurs 50+Flere av SIOCs skoler tilbyr spesialkurs for de over femti som ønsker å lære et nytt språk sammen med andre i egen aldersgruppe. Kursene er lagt opp med 15 - 20 leksjoner med dagligtale i små grupper på ulike nivå. I tillegg er det lagt opp til spennende aktiviteter og utflukter. Hvert kurs er på to uker, og arrangeres både på høsten og utover vinteren. Ønsker du å forlenge kurset, så anbefaler vi deg å gå videre på skolens ordinære kurs.

Er dere en gruppe som ønsker å reise sammen til Spania, Italia eller Frankrike, skreddersyr vi et program for dere. Varighet på 1 til 2 uker.

Etterutdanning for språklærere

For deg som er språklærer i grunnskolen eller videregående skole, har SIOC mange spennende kurstilbud og etterutdanningsprogrammer. Du kan for eksempel delta på SIOCs spesielle lærerkurs, hvor pedagogikk og undervisningsmetoder står i fokus. Her møter du kollegaer fra forskjellige kulturer, og får bedre kjennskap til det globale utdanningssystemet. Dersom du er språklærer med behov for oppfriskning av undervisningsspråket, tilbys det også en rekke forskjellige språkkurs, etterutdanningskurs og konferanser i de fleste landene. Det gis støtte til reiseutgifter, kursavgift og oppholdsutgifter etter faste satser.

Språkkurs for skoleklasserKursopphold for skoleklasser

SIOC skreddersyr også kursopphold for skoleklasser (ungdomsskole og videregående skole) ved sine internasjonale språkskoler. Her blir man møtt når man ankommer flyplassen på kursstedet, og tatt hånd om til man er vel fremme på skolen og hos vertsfamiliene som elevene og lærerne blir innkvartert hos.Klassene får 20 leksjoner med språkkurs, og oppholdet er fullpakket med arrangementer med andre internasjonale studenter ved skolene.

SIOC samarbeider med VIA Travel, som gir dere gode priser på gruppereiser.

Studere utenlands til høsten?

Skal du starte studier i utlandet til høsten, så er SIOCs anbefaling at du starter utenlandsoppholdet med et språkkurs av den lengden du har anledning til å ta. Husk at Lånekassen kan finansiere språkkurset for deg. Du kan få støtte til 4 ukers språkkurs, og 12 ukers (minimum) tilretteleggingssemester. SIOCs skoler er godkjente av Lånekassen for de fleste språkene.

Skal du arbeide i utlandet, eller med utenlandske forretningsforbindelser?

SIOCs skoler har også et bredt kurstilbud i internasjonalt forretningsspråk, hvor de enkelte lands skikker og kultur er en del av programmet. Husk, ikke alle forretningsavtaler inngås i møtetrommene. Ofte blir de heller til ved middager og i sosiale sammenhenger. På SIOCs skoler og kurs møter du fremtidige forretningsforbindelser fra andre land og kulturer, og bygger et verdifullt nettverk med internasjonale kontakter.

Du kan velge mellom individuell undervisning, eller gruppeundervisning kombinert med individuelle leksjoner. Skolene har dessuten egne business-sentra, hvor du har anledning til å ta deg av din egen business også.

Språkutdanning

Språktrening i utenlandske bedrifter?

Har du lyst til å jobbe i en bedrift i utlandet, og har noe yrkeserfaring, så kan SIOCs praksisplasser være en idé for deg. SIOC finner et språkkurs og en bedrift for deg innen ca. 3 måneder, og etter obligatorisk språkkurs på minimum 8 uker, går du ut i praksis i bedriften. Det finnes både betalte og ubetalte ”praksisplasser”, og SIOC gir deg gjerne noen råd med på veien.

SIOCs mål

SIOCs mål er å finne den rette destinasjonen, den rette skolen og det rette kurset for alle sine studenter. SIOC tilbyr de samme prisene som skolene, og i tillegg får du gratis veiledning gjennom SIOC. Med sin mangeårige erfaring sitter de på en betydningsfull mengde kunnskap om språkstudier, og er derfor en svært betydningsfull kontakt for deg som student.

En annen fordel ved å gå gjennom SIOC World, er at du får en egen kontaktperson som du vil ha kontakt med gjennom hele prosessen. Kontaktpersonen tar dine spørsmål videre direkte til skolen du ønsker å studere ved, og sender deg referat.

SIOC er offisiell partner med ANSA! 

ANSA er organisasjonen for norske studenter i utlandet. ANSA har siden 1956 arbeidet for å ivareta norske utenlandsstudenters interesser og informere om studiemuligheter i utlandet. 

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg.SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOCSIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SICO som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

SIOC Study In anOther Country velger ut språkskoler som er godkjent av Lånekassen, og tilbyr gode rabatter på gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

I tillegg til de utvalgte skolene som vises her, har SIOC samarbeid med rundt 140 skoler til. Ta kontakt dersom din destinasjon eller skole ikke er blant de nevnte.

Birger Larsen på SIOC svarer deg innen et døgn!

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country

Strandgaten 96, 2. etg
Bergen

Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700