Vis studentum.no som: Mobil

Business og ledelse - New European College

SIOC Study In anOther Country
Sammendrag
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Utdanningsinstitutt: SIOC Study In anOther Country
Type utdanning: Bachelor
Oppstart: Kontakt SIOC - München

Business og ledelse - New European College

New European College

Studere business og ledelse på New European College 

Ønsker du å studere internasjonal business og ledelse? Gjennom SIOC kan du studere på forretningsskolen New European College i München, Tyskland!

FORBEREDER MORGENDAGENS LEDERE INNEN BUSINESS

New European College er en internasjonal forretningsskole i München, som tilbyr moderne utdanning gjennom både praksis og teori. Administrasjonen og foreleserne ønsker å gi sine studenter en utdanning og en opplevelse som utelukkende fokuserer på studentenes fremtid.

Skolens læreplaner tar sikte på å knytte sammen de viktigste aspektene av forretningsteori og forretningspraksis. Programmene er utformet for å utstyre studentene med de nødvendige verktøyene og ferdighetene som kreves for å lykkes i dagens arbeidsmiljø.

Små klasser sikrer hyppig samspill mellom studentene og foreleserne. Reelle "business-caser", oppgaver, simuleringer og presentasjoner er blant metodene som brukes for at studentene skal utvikle kommunikasjonsevner innen forretning.

Det gis også tilleggskurs utformet for at studentene skal utvikle kritisk tenkning. Utdanningene er tilpasset et stadig skiftende forretningsmiljø, og skal gjøre studentene rustet til komplekse og internasjonale utfordringer.

studere business i tyskland

Studieprogrammer

  • Bachelor in International Management
  • Master in International Management
  • Master of Arts (M.A.) for Non-Business Graduates
  • Master of Business Administration (MBA)
  • Accelerated Master of Business Administration
  • One-Year MBA

Alle studiene undervises på engelsk.

Opptakskrav/Søknad

Se opptakskravene ved New European College her, eller kontakt SIOC for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor / Master / MBA

Kostnader

Se prisliste for alle programmene her, eller kontakt SIOC for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business og ledelse - New European College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

SIOC Study In anOther Country

Språkkurs

Velkommen til SIOC – Study in anOther Country

Planlegger du et språkkurs eller studier i utlandet? Vil du lære spansk, fransk, engelsk, tysk, italiensk eller et annet fremmedspråk? SIOC, Study In anOther Country, hjelper deg med å finne en god språkskole der du kan lære deg et nytt språk! Tjenestene er helt kostnadsfrie for deg som student!

Study In anOther Country AS er et familieeid firma lokalisert i Bergen og Stord. De har arbeidet som internasjonale representanter for språkskoler over hele verden i over ti år, og representerer i dag over 160 forskjellige skoler i blant annet Spania, England, Latin-Amerika, Australia, Italia, USA og Frankrike. Se SIOC's utdanningstilbud her

Alle skolene SIOC samarbeider med er høyt kvalifiserte, og har internasjonale sertifikater og medlemskap i internasjonale organisasjoner. SIOC er dessuten opptatt av å ha et personlig forhold til administrasjonen og personalet på skolene de samarbeider med. Hvert år deltar SIOC i workshops for språkskoler i London, og utvider stadig sitt profesjonelle og faglige nettverk. 

Bestill språkkurs i dag!

SIOC tilbyr språkkurs for mennesker i alle aldre, og har en rekke samarbeidende skoler  som står klare til å ta i mot deg! Her er det mange spennende destinasjoner i de fleste landene i Europa, USA og Australia, så du finner garantert et sted som passer for deg.

Er du 50+ eller senior?

Språkkurs 50+Flere av SIOCs skoler tilbyr spesialkurs for de over femti som ønsker å lære et nytt språk sammen med andre i egen aldersgruppe. Kursene er lagt opp med 15 - 20 leksjoner med dagligtale i små grupper på ulike nivå. I tillegg er det lagt opp til spennende aktiviteter og utflukter. Hvert kurs er på to uker, og arrangeres både på høsten og utover vinteren. Ønsker du å forlenge kurset, så anbefaler vi deg å gå videre på skolens ordinære kurs.

Er dere en gruppe som ønsker å reise sammen til Spania, Italia eller Frankrike, skreddersyr vi et program for dere. Varighet på 1 til 2 uker.

Etterutdanning for språklærere

For deg som er språklærer i grunnskolen eller videregående skole, har SIOC mange spennende kurstilbud og etterutdanningsprogrammer. Du kan for eksempel delta på SIOCs spesielle lærerkurs, hvor pedagogikk og undervisningsmetoder står i fokus. Her møter du kollegaer fra forskjellige kulturer, og får bedre kjennskap til det globale utdanningssystemet. Dersom du er språklærer med behov for oppfriskning av undervisningsspråket, tilbys det også en rekke forskjellige språkkurs, etterutdanningskurs og konferanser i de fleste landene. Det gis støtte til reiseutgifter, kursavgift og oppholdsutgifter etter faste satser.

Språkkurs for skoleklasserKursopphold for skoleklasser

SIOC skreddersyr også kursopphold for skoleklasser (ungdomsskole og videregående skole) ved sine internasjonale språkskoler. Her blir man møtt når man ankommer flyplassen på kursstedet, og tatt hånd om til man er vel fremme på skolen og hos vertsfamiliene som elevene og lærerne blir innkvartert hos.Klassene får 20 leksjoner med språkkurs, og oppholdet er fullpakket med arrangementer med andre internasjonale studenter ved skolene.

SIOC samarbeider med VIA Travel, som gir dere gode priser på gruppereiser.

Studere utenlands til høsten?

Skal du starte studier i utlandet til høsten, så er SIOCs anbefaling at du starter utenlandsoppholdet med et språkkurs av den lengden du har anledning til å ta. Husk at Lånekassen kan finansiere språkkurset for deg. Du kan få støtte til 4 ukers språkkurs, og 12 ukers (minimum) tilretteleggingssemester. SIOCs skoler er godkjente av Lånekassen for de fleste språkene.

Skal du arbeide i utlandet, eller med utenlandske forretningsforbindelser?

SIOCs skoler har også et bredt kurstilbud i internasjonalt forretningsspråk, hvor de enkelte lands skikker og kultur er en del av programmet. Husk, ikke alle forretningsavtaler inngås i møtetrommene. Ofte blir de heller til ved middager og i sosiale sammenhenger. På SIOCs skoler og kurs møter du fremtidige forretningsforbindelser fra andre land og kulturer, og bygger et verdifullt nettverk med internasjonale kontakter.

Du kan velge mellom individuell undervisning, eller gruppeundervisning kombinert med individuelle leksjoner. Skolene har dessuten egne business-sentra, hvor du har anledning til å ta deg av din egen business også.

Språkutdanning

Språktrening i utenlandske bedrifter?

Har du lyst til å jobbe i en bedrift i utlandet, og har noe yrkeserfaring, så kan SIOCs praksisplasser være en idé for deg. SIOC finner et språkkurs og en bedrift for deg innen ca. 3 måneder, og etter obligatorisk språkkurs på minimum 8 uker, går du ut i praksis i bedriften. Det finnes både betalte og ubetalte ”praksisplasser”, og SIOC gir deg gjerne noen råd med på veien.

SIOCs mål

SIOCs mål er å finne den rette destinasjonen, den rette skolen og det rette kurset for alle sine studenter. SIOC tilbyr de samme prisene som skolene, og i tillegg får du gratis veiledning gjennom SIOC. Med sin mangeårige erfaring sitter de på en betydningsfull mengde kunnskap om språkstudier, og er derfor en svært betydningsfull kontakt for deg som student.

En annen fordel ved å gå gjennom SIOC World, er at du får en egen kontaktperson som du vil ha kontakt med gjennom hele prosessen. Kontaktpersonen tar dine spørsmål videre direkte til skolen du ønsker å studere ved, og sender deg referat.

SIOC er offisiell partner med ANSA! 

ANSA er organisasjonen for norske studenter i utlandet. ANSA har siden 1956 arbeidet for å ivareta norske utenlandsstudenters interesser og informere om studiemuligheter i utlandet. 

Finn den perfekte skolen for deg

SIOC Study In anOther Country har god kommunikasjon med skolene, og hjelper deg med å legge forholdene til rette for dine utenlandsstudier. Deres mål er at du på hjemmesiden og ved kontakt med deres medarbeidere, skal finne den informasjonen du trenger for å kunne ta riktig skole- og kursvalg.SIOC Study In anOther Country har selv besøkt skolene og vet derfor mye om de kurs, innkvarteringsmuligheter, aktiviteter og beliggenheter som tilbys. De ansatte går dessuten selv på språkkursene for å prøve ut skolene. På denne måten er de i stand til å gi deg best mulig informasjon og service.

SIOCSIOC Study In anOther Country benytter samme pris som skolene tilbyr i det aktuelle landets valuta. Det blir derfor ingen fordyrende kostnader ved å bruke SICO som mellomledd.

Skoler som er godkjent av Lånekassen

SIOC Study In anOther Country velger ut språkskoler som er godkjent av Lånekassen, og tilbyr gode rabatter på gruppereiser tilrettelagt for skoleklasser og organisasjoner.

I tillegg til de utvalgte skolene som vises her, har SIOC samarbeid med rundt 140 skoler til. Ta kontakt dersom din destinasjon eller skole ikke er blant de nevnte.

Birger Larsen på SIOC svarer deg innen et døgn!

Vis alle utdanninger fra SIOC Study In anOther Country

Kontaktinformasjon til SIOC Study In anOther Country

SIOC Study In anOther Country

Strandgaten 96, 2. etg
Bergen

Tlf: 55 32 81 02
Mobil 975 63 700