Vis studentum.no som: Mobil

MBA in International Hospitality and Tourism Management

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
15 måneder
Master, 2 år
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Madrid, Nettstudier, Tampa, Florida
Startdatoer
Madrid
Oppstart hele året 
Tampa, Florida
Oppstart hele året 
Nettstudier
Oppstart hele året 

Om utdanningen

MBA in International Hospitality and Tourism Management

MBA in International Hospitality and Tourism Management

Dette masterprogrammet er rettet mot studenter som ønsker en avansert grad med en helhetlig opplæring innen forretningsvirksomhet, hotell- og restaurantadministrasjon, turisme og andre relaterte områder. MBA-programmet (45 credits) har fokus på internasjonal service og turistledelse, og kan fullføres på tre semestre + en sommerøkt. Studentene kan overføres mellom campusene imens de fullfører graden. Studenter med bachelorgrad fra andre felt kan ha behov for å gjennomføre et MBA-forberedende kurs før utdanningen. Dette programmet tilbys også som nettstudium.

For kontakt eller mer informasjon om MBA in International Hospitality and Tourism Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 45 American Credits

Med fullført mastergrad i internasjonal service- og turismeledelse vil du være i stand til å:

  • Analysere og tolke globale utfordringer service- og turismeledere i dag står overfor
  • Demonstrere flerkulturell følsomhet og bevissthet overfor globale spørsmål, muligheter og bærekraft
  • Møte den digitale innvirkningen og de nye forbrukervanene i bransjen
  • Lage passende strategiske planer for bedrifter innen service, hotelledelse o.l.
  • Forstå andre virksomheter som opererer innenfor den bredere turismekonteksten 

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som:

  • Klasseromsundervisning
  • Kombinasjon av klasseroms- og nettundervisning eller fulltids nettundervisning

Graden tilbys på våre campuser i Tampa og Madrid (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinasjon av klasseroms- og nettundervisning eller kun nettundervisning). SIU tillater studentene og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. På denne måten får de fullført utdanningen med reelle flerkulturelle livserfaringer, utmerkede akademiske kunnskaper og solide humanistiske verdier.

Kostnader

  • European campuses fee: €24,450
  • USA campus fee: $30,150
  • Online fee: $23,850

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen MBA in International Hospitality and Tourism Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra MBA in International Hospitality and Tourism Management:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!