Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Master Degree in International Relations & Diplomacy

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
12 måneder
Master, 2 år
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Heidelberg, Nettstudier, Paris, Tampa, Florida
Startdatoer
Heidelberg
Oppstart hele året 
Paris
Oppstart hele året 
Tampa, Florida
Oppstart hele året 

Om utdanningen

Master Degree in International Relations & Diplomacy

Master Degree in International Relations & Diplomacy

Dette programmet kombinerer problemløsning, strukturell analyse, prosjektutvikling og ledelse med en omfattende teoretisk og kritisk undersøkelse av den politiske, kulturelle, juridiske og sosioøkonomiske praksisen som utgjør vår stadig mer gjensidig avhengige og komplekse verden. Programmet tar utgangspunkt i flere felt, inkludert økonomi, jus, historie, filosofi og teologi, og er tverrfaglig. Et mangfoldig fakultet med erfarne ansatte, representerer og gjenspeiler de tverrfaglige spørsmålene og interessene i dagens internasjonale relasjoner. Simuleringsøvelser og gjesteforelesere ved universitetet gir programmet en unik dimensjon. Disse supplerende faglige støtteaktivitetene gis av erfarne praktiserende diplomater og fagpersoner innen internasjonal utvikling og næringsliv, og gjør det mulig for studentene å få praktisk erfaring utenfor klasserommet. De får utforske praksismuligheter og knytte kontakt med potensielle arbeidsgivere. Programmet inkluderer også studiebesøk til internasjonale organisasjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Master Degree in International Relations & Diplomacy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 36 American Credits

Med fullført mastergrad i internasjonale relasjoner og diplomati vil du være i stand til å:

  • Utvikle og lede tekniske team mot etablerte mål, og lede utviklingen av produkter 
  • Identifisere måter teknologi kan benyttes på for å løse både eksisterende, nye eller forventede problemer
  • Bruke teknologi for å utføre strategiske ledelsesmål samt utforske muligheter
  • Kvalitetssikre informasjon og anslå verdien på denne for de som til slutt skal bruke den 
  • Tenke, skrive og snakke overbevisende om pågående eller forventet arbeid, med kolleger, sluttbrukere og bedriftsledere, og lytte nøye til tilbakemeldinger

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som:

  • Klasseromsundervisning
  • Kombinert klasseroms- og nettundervisning eller fulltids nettundervisning

Graden tilbys på campusene i Paris, Tampa og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt i våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). Studentene ved Schiller International University kan overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. Dette gir muligheten til å kombinere utmerkede akademiske kunnskaper med reelle flerkulturelle livserfaringer og solide humanistiske verdier. 

Kostnader

  • European campuses fee: €19,560
  • USA campus fee: $24,120
  • Online fee: $19,080

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master Degree in International Relations & Diplomacy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master Degree in International Relations & Diplomacy:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!