Master Degree in Business Administration

Schiller International University
Sammendrag
Master
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris, Tampa, Florida
12 måneder
Heltid
Kontakt lånekassen
10 800 - 21 600 USD, 19 560 EUR inkl. moms
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom, Nettstudier

Startdatoer
Heidelberg
19 560 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Madrid
19 560 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Paris
19 560 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Tampa, Florida
21 600 USD
Flere muligheter, høst og vår

Master Degree in Business Administration

mba

Master Degree in Business Administration (MBA)

MBA-kandidater er ettertraktet i dagens arbeidsmarked. Etter hvert som det nåværende markedet utvikler seg og blir mer komplekst, velger mange arbeidsgivere å balansere behovet for å beholde gode ansatte med behovet for å skaffe kandidater med avanserte kunnskaper og ferdigheter til lederstillinger. En MBA-grad vil åpne mange dører og gi deg det nødvendige ferdighetsnivået innen bedriftsutvikling.

Studenter som oppnår en MBA på Schiller International University vil utvikle forretningskunnskaper og lederferdigheter gjennom kurs som fokuserer på de ulike aspektene ved forretningsdrift og ledelse.

For kontakt eller mer informasjon om Master Degree in Business Administration, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Kandidater fra SIU Master in Business Administration vil være i stand til å:

 • Utvide kunnskapsbasen 
 • Fremme mangfold og flerkulturelle perspektiver i virksomheten
 • Drive og fremme endring og innovasjon
 • Fremvise etiske standarder og juridisk kompetanse
 • Mestre kritisk tenkning og ha velutviklede ferdigheter innen analyse og beslutningstaking
 • Forbedre lederkompetanse
 • Oppnå avansert bruk av informasjonsteknologi
 • Utvikle høyst effektive kommunikasjonsferdigheter

Opptakskrav/Søknad

Søknadsprosessen

 1. Fyll inn søknaden
 2. Betal søknadsavgiften
 3. Fullfør intervjuet
  Intervjuet med opptaksrepresentanten gir mulighet til å stille spørsmål, definere pedagogiske og faglige mål og om graden vil møte dine behov.
 4. Send inn alle nødvendige dokumenter
  Dette inkluderer utskrifter, passdokumentasjon, bevis på engelskkunnskaper, motivasjonsbrev o.l.
 5. Når du bli akseptert, vil du motta en akseptpakke
  For studenter som trenger VISA, vil du motta kopi av betinget akseptbrev, sammen med faktura for første semester. Når den er betalt vil du motta akseptbrevet og akseptpakken. 

Ulike undervisningsmuligheter

Master Degree in Business Administration (36 American Credits)

Studiet tilbys som

 • Klasseromsundervisning
 • Kombinert nett- og klasseromsundervisning eller fulltid nettundervisning

Graden tilbys på våre internasjonale campuser i Madrid, Paris, Tampa og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). Du kan starte studiene hvilken som helst måned gjennom hele året. SIU tillater studentene og overføres mellom campusene uten å miste studiepoeng. Dette for at de skal kunne utvikle de profesjonelle ferdighetene sine i kombinasjon med reelle flerkulturelle erfaringer og solide humanistiske verdier. 

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master Degree in Business Administration.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

Schiller International University

Vi er Schiller International University, et nytt utdanningsformat som er rettet mot mennesker som forstår at det å orientere seg i en global verden krever globale ferdigheter.

Gjennom våre fire internasjonale studiesteder tilbyr vi studentene global utdanning. En erfaringsbasert læringsmodell vil gi studentene en godkjent grad, både i USA og Europa, og oppleve globalt mangfold ved at studentene har mulighet til å bo og studere i opptil fire ulike land i løpet av studietiden. Dette vil gi studentene økte muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet ved å bygge og utvikle sin personlige karriere med fokus på lederskap og et internasjonalt tankesett for å kunne oppnå global suksess. 

Studiested

Universitetet har fire ulike internasjonale campuser i fire ulike land (USA, Spania, Frankrike og Tyskland). De legger stor vekt på at studentene skal ha muligheten til å utvikle kunnskap om globalt mangfold og utforske potensielle karrieremuligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet. Derfor oppfordrer universitetet studentene til å ta utdanningen sin på flere av de ulike campusene i løpet av studietiden sin.

Akkreditering

Universitetet tilbyr grader som er godkjent i både USA og Europa, samt ulike autoritære anerkjennelser over hele verden. I tillegg til at universitetet er godkjent i USA, blir studentene tilbudt et europeisk vitnemål fra University of Roehampton i Storbritannia. Dette gir studentene muligheten til å spesialisere seg innenfor ulike markedsområder gjennom samarbeid med ulike industriledere. 

Læringsmetode

Læringsmodellen universitetet benytter seg av er en såkalt ett-fag-per-måned metode, som gjør at du lærer på en fokusert og strukturert måte og kan bruke din kunnskap til å forstå den globale virkeligheten. Universitetet benytter også erfaringsbasert læring, slik at du får anvendt teoretiske opparbeidede kunnskaper i reelle utfordringer og etablere et bredt ferdighetsgrunnlag.

Opplevelse

Som student ved Schiller Intrernational University har du mulighet til å teste ulike fagalterntiver før du bestemmer hva slags fag du ønsker å kombinere for å sette et personlig preg på utdanningen din. I tillegg har universitetet personlige veiledere og en stipendordning som gir studentene mulighet til en-til-en samtaler for å nå sine egne mål.

Karrieremuligheter

Universitetet tilbyr ulike mentorprogram, samarbeidspartnere og bedriftsinterne programmer for å øke studentenes muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet og for å etablere et globalt tankesett. Universitetet har fokus på et globalt arbeidsnettverk som hjelper studenter, fagfolk og bedrifter som står overfor ulike utfordringer. Dette gir dem muligheten til å bygge et internasjonalt nettverk, øke sine ferdigheter og få tilgang på aktuelle behov i arbeidsmarkedet. 

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 001 877 298 9078


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master Degree in Business Administration:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!