Vis studentum.no som: Mobil

Master Degree in Business Administration

Schiller International University
Sammendrag
Master, 2 år
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris, Tampa, Florida
12 måneder
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Oppstart hele året

Heidelberg
Oppstart hele året

Madrid
Oppstart hele året

Paris
Oppstart hele året

Master Degree in Business Administration

mba

Master Degree in Business Administration (MBA)

MBA-kandidater er ettertraktet i dagens arbeidsmarked. Etter hvert som det nåværende markedet utvikler seg og blir mer komplekst, velger mange arbeidsgivere å balansere behovet for å beholde gode ansatte med behovet for å skaffe kandidater med avanserte kunnskaper og ferdigheter til lederstillinger. En MBA-grad vil åpne mange dører og gi deg det nødvendige ferdighetsnivået innen bedriftsutvikling.

Studenter som oppnår en MBA på Schiller International University vil utvikle forretningskunnskaper og lederferdigheter gjennom kurs som fokuserer på de ulike aspektene ved forretningsdrift og ledelse.

For kontakt eller mer informasjon om Master Degree in Business Administration, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 36 American Credits

Kandidater fra SIU Master in Business Administration vil være i stand til å:

 • Utvide kunnskapsbasen 
 • Fremme mangfold og flerkulturelle perspektiver i virksomheten
 • Drive og fremme endring og innovasjon
 • Fremvise etiske standarder og juridisk kompetanse
 • Mestre kritisk tenkning og ha velutviklede ferdigheter innen analyse og beslutningstaking
 • Forbedre lederkompetanse
 • Oppnå avansert bruk av informasjonsteknologi
 • Utvikle høyst effektive kommunikasjonsferdigheter

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som

 • Klasseromsundervisning
 • Kombinert nett- og klasseromsundervisning eller fulltid nettundervisning

Graden tilbys på våre internasjonale campuser i Madrid, Paris, Tampa og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). Du kan starte studiene hvilken som helst måned gjennom hele året. SIU tillater studentene og overføres mellom campusene uten å miste studiepoeng. Dette for at de skal kunne utvikle de profesjonelle ferdighetene sine i kombinasjon med reelle flerkulturelle erfaringer og solide humanistiske verdier. 

Kostnader

 • European campuses fee: €19,560
 • USA campus fee: $24,120
 • Online fee: $19,080

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master Degree in Business Administration.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master Degree in Business Administration:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!