Vis studentum.no som: Mobil

International Relations & Diplomacy - Master

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
12 måneder
Master, 2 år
Kontakt lånekassen

International Relations & Diplomacy - Master

Master i International Relations and Diplomacy - Schiller International University

Master i internasjonale relasjoner og diplomati

Ønsker du å studere internasjonale relasjoner og diplomati? Schiller International University tilbyr masterprogrammet International Relations and Diplomacy.

Masterprogrammet gir deg mulighet til å arbeide med endringer i internasjonale relasjoner. Studiet tilbys på campuser i Paris (Frankrike) og Heidelberg (Tyskland), og utfordrer studentene til å utvikle en dyp forståelse av internasjonale forhold og internasjonal diplomati. 

Jobbmuligheter innen internasjonale relasjoner og diplomati

Med fullført mastergrad kan du gå videre til en karriere innen for eksempel politikk, forretningsvirksomhet, journalistikk og mye mer.

Hovedemner – International Relations and Diplomacy

Pensumet i dette masterprogrammet dekker emner som eksempelvis:

 • Peace, conflict, and negotiations
 • International economics
 • International law
 • Human rights
 • Trade, resources, and international business

Som student vil du analysere pågående forhold i en historisk og kulturell kontekst, produsere forskningsbaserte oppgaver, delta i debatter, samt få praktisk øving i forhandling og mekling av konflikter. Med campuser i Frankrike og Tyskland er studiet lokalisert i hjertet av internasjonal aktivitet, noe som gir både muligheter og berikelse for studentene.

Bli en internasjonal student ved Schiller International University!

Opptakskrav/Søknad

Søkere til masterprogrammet må ha bachelorgrad eller tilsvarende innen relevante emner. Med bakgrunn fra andre fag, kan du bli bedt om å fullføre forberedende kurs.

Søkere må ha oppnådd gode akademiske resultater i sin bachelorgrad. 

Søkere som har arbeidet fulltid må sende inn referanse som inkluderer navn og adresse til arbeidsgiver, dato for arbeidsperioden, stillingstittel og en kort beskrivelse av arbeidsoppgaver.

Du må gjennomføre en engelsktest, som eksempelvis:

 • TOEFL
 • TOEIC
 • IELTS
 • CAMBRIDGE FCE (First Certificate in English) grade of “B” (B2 level)
 • Cambridge Advanced (CAE) eller Proficiency (CPE) 

  

Kontakt Schiller International University for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad

Kostnader

Tuition and fees: $27,900.

Schiller International University tilbyr flere muligheter for stipender / scholarships.

Kontakt universitetet for mer informasjon om finansiering.

Videopresentasjon

På Schiller International University, er vi dedikert til å utdanne morgendagens forretningsledere.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International Relations & Diplomacy - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

Schiller International University

Oppnå en britisk grad i Europa og USA!

Schiller International University (SIU) ble etablert i 1964 av Dr. Walter Leibrecht, som et privat amerikansk universitet dedikert til aktiv utvikling og oppmuntring av internasjonal forståelse. 

Som filosofiprofessor i USA ble Dr. Leibrecht så imponert over den individuelle strukturen i det amerikanske collegesystemet at han søkte å skape noe lignende i Europa. Realiseringen av dette konseptet ble Schiller International University, oppkalt etter den tyske forfatteren og menneskerettighetsadvokaten Friedrich Schiller. 

Studiene ved Schiller International University har et tydelig internasjonalt fokus. Studentene – med over 100 ulike nasjonaliteter – får den uvurderlige opplevelsen av å studere sammen med studenter fra mange forskjellige nasjonale og kulturelle bakgrunner, og danner livslange relasjoner. 

Fire campuser i fire land

Schiller tilbyr et mangfold av studier på lavere og høyere nivå, fordelt på fire campuser:

 • Heidelberg, Tyskland
 • Paris, Frankrike
 • Madrid, Spania
 • Largo, Florida

Campusene gir et flerkulturelt miljø for studentene, en global opplevelse på noen av de mest spennende stedene i verden, samt en akkreditert amerikansk grad undervist av ulike fakulteter.

Å være en verdensborger er mer enn bare et "buzzword" på Schiller International University. Det er en levemåte og en verdi, som er dypt forankret i universitetets historie og arv; det være som pioner og leder hva gjelder å utdanne mennesker med en felles lidenskap for å utforske verden.

Bli en internasjonal student i et multikulturelt miljø

Etter hvert som flere og flere bedrifter over hele verden blir internasjonale, trengs det stadig flere ledere som effektivt kan håndtere organisatoriske utfordringer i et internasjonalt rammeverk. De internasjonale programmene som tilbys ved SIU, er utviklet for å møte dette behovet. I løpet av studiene har studentene mulighet til å bli overført til en av de andre campusene i utlandet, ikke bare for å ta fag, men også for å bli fortrolig med de språklige, sosiale, økonomiske og politiske forholdene i forskjellige land. Det engelske språket er viktig, og i små studiegrupper får studentene trent på å presentere seg profesjonelt og på å forhandle flytende i et multikulturelt miljø.

Schiller International University (SIU) og University of Roehampton (UoR) i London har signert en avtale hvor studentene kan oppnå en grad ved Roehampton ved siden av graden på Schiller, uten å ta tilleggsemner ved Roehampton. Alle internasjonale studenter som studerer på Schiller vil oppnå en akkreditert amerikansk grad, som er anerkjent i alle land som godkjenner amerikanske grader, i tillegg til en britisk grad som er godkjent i EU, Samveldet av nasjoner, samt Russland, Tyrkia, Norge, Sveits og andre land som er del av Bologna-avtalene.

ACICS

Akkrediterer faglige, tekniske og yrkesutdanninger, og er en av to nasjonale akkrediterere anerkjent av både U.S. Department of Education and the Council for Higher Education Accreditation med et omfang som omfatter private institusjoner som tilbyr sertifikater, vitnemål og Associate-grader.

CHEA

En nonprofit organisasjon som fokuserer utelukkende på akkreditering innenfor høyere utdanning akkreditering.

Schiller International University er akkreditert av Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) til å utstede Associate-, Bachelor-, og Mastergrader. ACICS er godkjent av the U.S. Department of Education. Akkrediteringen av grader er også godkjent av the Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

8560 Ulmerton Road
33771 Largo

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International Relations & Diplomacy - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!