Vis studentum.no som: Mobil

International Hospitality and Tourism Management - Bachelor

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
Associate Degree: 2 år / Bachelorgrad: 3 år
Bachelor
Kontakt lånekassen

International Hospitality and Tourism Management - Bachelor

International Hospitality and Tourism Management

Bachelor i International Hospitality and Tourism Management

Ønsker du en lederstilling innen hotell- og restaurantbransjen eller innen turismeindustrien? Da kan dette være utdanningen for deg!

Bachelorprogrammet International Hospitality and Tourism Management ved Schiller International University retter seg mot deg som har en lidenskap for å krysse kulturer og kontinenter. Søkere til denne graden bør være eventyrlystne individer med et sterkt ønske om å samhandle med mennesker fra alle deler av verden. De ønsker å forstå turisters kulturelle og personlige behov, slik at de kan gi dem en best mulig opplevelse. Talentfulle arbeidere innen internasjonal service og turisme tar ansvar for å skape positive minner som turister vil huske resten av livet.

Utveksling til byer verden over

Studenter ved Schiller International University har mulighet til å veksle mellom ulike campuser verden over. Denne unike reisemuligheten er en uvurderlig måte til å oppnå personlig kontakt med mennesker fra hele verden på, samt til å få økt kulturell forståelse. I en bransje som vektlegger internasjonal kontakt, er denne friheten til å krysse landegrenser det som gjør Schiller til det ideelle stedet for å studere internasjonal gjestfrihet og turisme.

Hvorfor studere ledelse innen internasjonal turisme?

Internasjonal turisme er en av de raskest voksende sektorene innen service og forretning. Industriens vekst har skapt mange jobbmuligheter og intens konkurranse. Schiller International University gir studentene en solid utdanning, med kvalifiserte og erfarne lærere, innen emner som forbereder studentene til å møte markedets behov og skaffe seg arbeid i bransjen.

Ta utdanningen i Largo, Florida!

Med utallige "resorts", spa, fornøyelsesparker og golfbaner, er Largo i Florida et utmerket sted for å oppnå den nødvendige kunnskapen for å tre inn i turismeindustrien. Nærheten til de mange turistattraksjonene tillater mange studenter til å delta i lokale internships (praksisplasser) og få reell arbeidserfaring. 

Bachelorprogrammet tilbys på følgende campuser:

Florida, Madrid og som nettstudium.

Opptakskrav/Søknad

For å søke på bachelorprogrammet må du ha generell studiekompetanse.

Du må også gjennomføre en engelsktest, som eksempelvis:

  • TOEFL
  • TOEIC
  • IELTS
  • CAMBRIDGE FCE (First Certificate in English) grade of “B” (B2 level)
  • Cambridge Advanced (CAE) eller Proficiency (CPE) 

Kontakt Schiller International University for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad

Kostnader

Schiller International University tilbyr flere muligheter for stipender / scholarships.

Kontakt universitetet for mer informasjon om finansiering.

Videopresentasjon

På Schiller International University, er vi dedikert til å utdanne morgendagens forretningsledere.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International Hospitality and Tourism Management - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

Schiller International University

Oppnå en britisk grad i Europa og USA!

Schiller International University (SIU) ble etablert i 1964 av Dr. Walter Leibrecht, som et privat amerikansk universitet dedikert til aktiv utvikling og oppmuntring av internasjonal forståelse. 

Som filosofiprofessor i USA ble Dr. Leibrecht så imponert over den individuelle strukturen i det amerikanske collegesystemet at han søkte å skape noe lignende i Europa. Realiseringen av dette konseptet ble Schiller International University, oppkalt etter den tyske forfatteren og menneskerettighetsadvokaten Friedrich Schiller. 

Studiene ved Schiller International University har et tydelig internasjonalt fokus. Studentene – med over 100 ulike nasjonaliteter – får den uvurderlige opplevelsen av å studere sammen med studenter fra mange forskjellige nasjonale og kulturelle bakgrunner, og danner livslange relasjoner. 

Fire campuser i fire land

Schiller tilbyr et mangfold av studier på lavere og høyere nivå, fordelt på fire campuser:

  • Heidelberg, Tyskland
  • Paris, Frankrike
  • Madrid, Spania
  • Largo, Florida

Campusene gir et flerkulturelt miljø for studentene, en global opplevelse på noen av de mest spennende stedene i verden, samt en akkreditert amerikansk grad undervist av ulike fakulteter.

Å være en verdensborger er mer enn bare et "buzzword" på Schiller International University. Det er en levemåte og en verdi, som er dypt forankret i universitetets historie og arv; det være som pioner og leder hva gjelder å utdanne mennesker med en felles lidenskap for å utforske verden.

Bli en internasjonal student i et multikulturelt miljø

Etter hvert som flere og flere bedrifter over hele verden blir internasjonale, trengs det stadig flere ledere som effektivt kan håndtere organisatoriske utfordringer i et internasjonalt rammeverk. De internasjonale programmene som tilbys ved SIU, er utviklet for å møte dette behovet. I løpet av studiene har studentene mulighet til å bli overført til en av de andre campusene i utlandet, ikke bare for å ta fag, men også for å bli fortrolig med de språklige, sosiale, økonomiske og politiske forholdene i forskjellige land. Det engelske språket er viktig, og i små studiegrupper får studentene trent på å presentere seg profesjonelt og på å forhandle flytende i et multikulturelt miljø.

Schiller International University (SIU) og University of Roehampton (UoR) i London har signert en avtale hvor studentene kan oppnå en grad ved Roehampton ved siden av graden på Schiller, uten å ta tilleggsemner ved Roehampton. Alle internasjonale studenter som studerer på Schiller vil oppnå en akkreditert amerikansk grad, som er anerkjent i alle land som godkjenner amerikanske grader, i tillegg til en britisk grad som er godkjent i EU, Samveldet av nasjoner, samt Russland, Tyrkia, Norge, Sveits og andre land som er del av Bologna-avtalene.

ACICS

Akkrediterer faglige, tekniske og yrkesutdanninger, og er en av to nasjonale akkrediterere anerkjent av både U.S. Department of Education and the Council for Higher Education Accreditation med et omfang som omfatter private institusjoner som tilbyr sertifikater, vitnemål og Associate-grader.

CHEA

En nonprofit organisasjon som fokuserer utelukkende på akkreditering innenfor høyere utdanning akkreditering.

Schiller International University er akkreditert av Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) til å utstede Associate-, Bachelor-, og Mastergrader. ACICS er godkjent av the U.S. Department of Education. Akkrediteringen av grader er også godkjent av the Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

8560 Ulmerton Road
33771 Largo

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International Hospitality and Tourism Management - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!