Vis studentum.no som: Mobil

Business Administration - Master

Schiller International University
Sammendrag
Varighet: 12 måneder
Studielån/Stipend: Kontakt lånekassen
Heltid/Deltid: Heltid
Type utdanning: Master, 2 år

Business Administration - Master

Master of Business Administration - Schiller International University

Master of Business Administration (MBA) ved Schiller International University

Master of Business Administration (MBA) ved Schiller International University består av kurs innen finans, regnskap, markedsføring og ledelse. Studiet er utviklet for å forberede deg til lederstillinger i både små og internasjonale bedrifter.

Studenter som ønsker å ta hovedfag (flest studiepoeng) i International Business, Management of Information Technology eller i International Hospitality and Tourism Management må fullføre de tilleggskursene som er påkrevd.

Bli ettertraktet for lederstillinger

Kandidater fra MBA-programmet ved Schiller er svært ettertraktet i dagens arbeidsmarked. Masterprogrammet vil åpne dører og gi deg den nødvendige kunnskapen til å lede og utvikle bedrifter og ansatte. Da det nåværende markedet er komplekst og stadig i endring, velger mange arbeidsgivere å plassere kandidater med avansert lederkunnskap til sine lederstillinger. 

Masterprogrammet tilbys på følgende campuser:

Florida, Madrid, Heidelberg, Paris og som nettstudium.

Opptakskrav/Søknad

Søkere til MBA-programmet må ha bachelorgrad eller tilsvarende innen relevante emner. Med bakgrunn fra andre fag, kan du bli bedt om å fullføre forberedende kurs.

Søkere må ha oppnådd gode akademiske resultater i sin bachelorgrad. 

Søkere som har arbeidet fulltid må sende inn referanse som inkluderer navn og adresse til arbeidsgiver, dato for arbeidsperioden, stillingstittel og en kort beskrivelse av arbeidsoppgaver.

Du må også gjennomføre en engelsktest, som eksempelvis:

  • TOEFL
  • TOEIC
  • IELTS
  • CAMBRIDGE FCE (First Certificate in English) grade of “B” (B2 level)
  • Cambridge Advanced (CAE) eller Proficiency (CPE) 

 Kontakt Schiller International University for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Business Administration (MBA) 

Kostnader

Tuition and fees: $27,900.

Schiller International University tilbyr flere muligheter for stipender / scholarships.

 Kontakt universitetet for mer informasjon om finansiering.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Business Administration - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Schiller International University

Schiller International University

Ta en amerikansk utdanningsgrad i Europa

Schiller International University (SIU) ble etablert i 1964 av Dr. Walter Leibrecht som et privat Amerikansk Universitet dedikert mot aktiv utvikling og arbeid av internasjonal forståelse.

Som en filosofiprofessor i USA var Dr. Leibrecht så imponert med oppbyggingen av det Amerikanske college-systemet at han forsøkte å skape noe lignende i Europa. Realiseringen av dette konseptet var det Schiller International University, oppkalt etter den tyske forfatteren og menneskerettighetsforkjemper Friedrich Schiller, som sto for.  

Schiller International University sine studieprogrammer har et tydelig internasjonalt fokus. Deres studenter, som er fra over 100 land, har uvurderlig erfaring med å studere sammen med studenter fra mange ulike nasjonale og kulturelle bakgrunner, noen de danner et livslangt forhold med.

Utdanningstilbud i flere europeiske byer

Schiller tilbyr et utvalg av lavere og høyere utdanningstilbud på fire forskjellige studiesteder over hele verden: Heidelberg - Tyskland; Paris - Frankrike; Madrid - Spania og Largo - Florida. Schiller sine studiesteder tilbyr et flerkulturelt miljø for elevene. Dette for å gi en global erfaring i noen av de mest spennende stedene i verden, og samtidig få en akkreditert Amerikansk grad undervist av et mangfoldig fakultet samt støtte fra ansatte.

Å være en verdensborger er mer enn et moteord på Schiller International University – det er en livsstil preget av universitetets arv som en ledende pioner i å utdanne studenter som deler en lidenskap for å utforske verden.

Bli en internasjonal student i et multikulturelt miljø

Etter hvert som flere og flere bedrifter over hele verden blir multikulturelle, trenger de stadig flere ledere som effektivt kan håndtere organisatoriske problemer i et internasjonalt rammeverk. De internasjonale programmene som tilbys ved SIU er designet for å møte dette behovet. Under studiene har elevene mulighet til å bli overført til en av de andre SIU-studiestedene i utlandet, ikke bare for å ta fag, men også for å bli fortrolig med de språklige, sosiale, økonomiske og politiske forhold og forretningsdrift i flere forskjellige land. Det engelske språket er viktig, og i små studiegrupper får studentene trent på å presentere seg profesjonelt og til å forhandle flytende i et virkelig multikulturelt miljø.

Schiller International University (SIU) og University of Roehampton (UoR) i London har signert en avtale hvor studentene kan oppnå en grad ved Roehampton ved siden av graden på Schiller, uten å ta tilleggsemner ved Roehampton. Alle internasjonale studenter som studerer på Schiller vil oppnå en akkreditert amerikansk grad, som er anerkjent i alle land som godkjenner amerikanske grader, i tillegg til en britisk grad som er godkjent i EU, Samveldet av nasjoner, samt Russland, Tyrkia, Norge, Sveits og andre land som er del av Bologna-avtalene.

ACICS

Akkrediterer faglige, tekniske og yrkesutdanninger, og er en av to nasjonale akkrediterere anerkjent av både U.S. Department of Education and the Council for Higher Education Accreditation med et omfang som omfatter private institusjoner som tilbyr sertifikater, vitnemål og Associate-grader.

CHEA

En nonprofit organisasjon som fokuserer utelukkende på akkreditering innenfor høyere utdanning akkreditering.

Schiller International University er akkreditert av Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) til å utstede Associate-, Bachelor-, og Mastergrader. ACICS er godkjent av the U.S. Department of Education. Akkrediteringen av grader er også godkjent av the Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

8560 Ulmerton Road
33771 Largo

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter