Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
Heidelberg, Madrid, Paris, Tampa, Florida
40 måneder
Bachelor
Oppstart: Oppstart hele året - Madrid
Kontakt lånekassen

Om utdanningen

Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management

Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management

Bachelor i internasjonal service- og turismeledelse

Bli en ekte endringsleder og bli med på å forme og bygge fremtidens reiselivs- og turismebransje.

Det er ingen tvil om at COVID-19 har endret reiselivsbransjen fullstendig. Pandemien har hatt en direkte innvirkning på grunnleggende aspekter som reising, feriering og mobilitet. For å bygge en solid og fornyet post-pandemi-fremtid, må service- og turismeindustrien gjennomgå komplekse endringer. Denne prosessen krever en global nytenkning fra hvert forretningsperspektiv, både operativt og opplevelsesmessig. Bedrifter vil måtte innlemme sterke sosiale aspekter, slik som inngangen til den digitale tidsalderen, endringer i forbruksvaner, bærekraft og forsterkede internasjonale perspektiver.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 120 American Credits

Med fullført bachelor i internasjonal service- og turismeledelse vil du være i stand til å:

  • Bruke kunnskap, ferdigheter og erfaring gjennom individuelle og teambaserte aktiviteter i et flerkulturelt miljø
  • Overvåke sentrale områder av hotelldrift
  • Demonstrere kunnskap om ledelse i turistnæringen
  • Møte den digitale effekten og nye kundevaner innen området
  • Demonstrere ferdigheter innen kritisk tenkning, skriving, analyse og beslutningstaking
  • Vise bevissthet og kunnskap om bransjetrender og -praksiser
  • Utføre arbeidet med kulturell smidighet. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring, og fordi Schiller International University er et 100% mangfoldig samfunn.

Undervisning

Denne graden undervises i Madrid (klasseromsundervisning).

Kostnader

European campuses fee: €15,400

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in International Hospitality and Tourism Management:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!