Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in International Economics

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
40 måneder
Bachelor
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Heidelberg, Madrid, Nettstudier
Startdatoer
Heidelberg
Oppstart hele året 
Madrid
Oppstart hele året 
Nettstudier
Oppstart hele året 

Om utdanningen

Bachelor Degree in International Economics

Bachelor Degree in International Economics

Bachelor i internasjonal økonomi

Bli en ekspert på økonomisk teori og politikk, og bygg en karriere innen internasjonal finans, politikk eller internasjonalt næringsliv ved å skape gode relasjoner mellom nasjoner.

Gode forhold mellom nasjoner er ofte avhengige av solide handelsforhold. For å oppnå dette, må man anskaffe og gjennomføre skarpe internasjonale finanser, legge til rette for samarbeid mellom myndighetene og skape effektive virksomheter. Schiller International Universitys bachelorgrad i internasjonal økonomi gir deg det beste grunnlaget for å oppnå dette målet. Du får den nyeste teknologiske kunnskapen, praktiske forskningsferdigheter og analytiske ferdigheter innen økonomisk teori og politikk. Du lærer å undersøke økonomiske innsikter både fra et individuelt og objektivt perspektiv, på nasjonalt og internasjonalt nivå. Du lærer også om rollene og påvirkningen i internasjonale økonomiske relasjoner, og du lærer å opprettholde et internasjonalt sammenlignende perspektiv. Med ulike kurs innen internasjonal bedriftsutvikling, internasjonale relasjoner og statsvitenskap, kan du selv bestemme om du ønsker å rette graden mot en karriere innen økonomi eller politisk-økonomisk analyse, innen den internasjonale verdenen av forretning, finans og politikk. Du kan også velge å ta videre utdanning innen økonomi, bedriftsutvikling, internasjonale relasjoner eller jus.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in International Economics, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 120 American Credits

Med fullført bachelor i internasjonal økonomi vil du være i stand til å: 

  • Vurdere forretningsdata og tolke informasjon i henhold til økonomiske trender
  • Forstå hvordan beslutningstakere med knappe ressurser kan oppnå økonomisk effektivitet
  • Bruke økonomiske verktøy for å analysere beslutninger tatt av forbrukere, firmaer og ledere
  • Integrere økonomiske modeller for å analysere hvordan finanspolitikk og handelspolitikk påvirker en nasjons økonomi 
  • Fremvise en kulturell smidighet i arbeidet ditt. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring fra forskjellige land, og fordi SIU er et 100% mangfoldig samfunn.

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som:

  • Klasseromsundervisning
  • Klasseroms- og nettundervisning eller fulltids nettundervisning

Graden tilbys på våre campuser i Madrid og Heidelberg. SIU gir studentene mulighet til og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon, slik at de kan fullføre studiene med reell flerkulturell erfaring, utmerkede akademiske kunnskaper samt solide humanistiske verdier. 

Kostnader

European campuses fee: €15,400

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in International Economics.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in International Economics:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!