Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in Digital Business

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
42 måneder
Bachelor
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris
Startdatoer
Heidelberg
Oppstart hele året 
Madrid
Oppstart hele året 
Paris
Oppstart hele året 

Om utdanningen

Bachelor Degree in Digital Business

Bachelor Degree in Digital Business

Bachelor i digital forretningsvirksomhet

Få praktiske digitale ferdigheter og bli grundig forberedt til en karriere i den digitale verdenen.

Bachelorprogrammet i digital forretningsvirksomhet er et perfekt utgangspunkt for studenter som vil fokusere på den nye forretningsvirkeligheten. Med en spesifikk og digital "learning-by-doing"-modell, utviklet sammen med ISDI (international leading Digital Transformation School), vil studentene oppnå praktiske digitale ferdigheter som gjør dem rustet for en karriere i den digitale verdenen. Programmets helhetlige fremgangsmåte integrerer alle aspektene av digital analyse og innovasjon. Programmet tar også for seg grunnleggende forretningsområder, som markedsføring, finans og regnskap, og gir i tillegg ferdigheter innen kommunikasjon, team-arbeid, tilpassing og lederskap. 

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in Digital Business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 120 American Credits

Med fullført bachelor i digital forretningsvirksomhet vil du være i stand til å:  

  • Utnytte forretningsteknologi for å oppnå konkurransefortrinn
  • Utvikle digitale markedsstrategier og kampanjer 
  • Analysere og overvåke digitale forretningsberegninger
  • Jobbe under agile metoder
  • Arbeide effektivt i team og lede prosjekter i digitale miljøer 
  • Utvikle et produkt eller en tjeneste, fra konsept til lansering 
  • Lansere e-handelsprosjekter
  • Arbeide med en kulturell følsomhet. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring, og fordi Schiller International University er et 100% mangfoldig miljø.

Ulike undervisningsmuligheter

De første to årene består av "General Education courses" og kan fullføres på campusene i Madrid, Paris og Heidelberg (klasseromsundervisning). De siste to årene fokuserer på digital forretningsvirksomhet, og må fullføres på campusen i Madrid. Schiller International University tillater studentene og overføres mellom campusene uten å miste studiepoeng eller progresjon. Dette gir muligheten til å fullføre utdanningen med reelle flerkulturelle livserfaringer, utmerkede akademiske kunnskaper og solidige humanistiske verdier.

Kostnader

European campuses fee: €15,400

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in Digital Business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in Digital Business:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!