Vis studentum.no som: Mobil

Associate Degree in International Business

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
20 måneder
Kortere studier
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Tampa, Florida
Startdatoer
Heidelberg
Oppstart hele året 
Madrid
Oppstart hele året 
Tampa, Florida
Oppstart hele året 

Om utdanningen

Associate Degree in International Business

Associate Degree in International Business

Få en solid opplæring i økonomi og administrasjon i en internasjonal kontekst.

Den økte globaliseringen av forretningsvirksomheter har resultert i at selskaper må utvide operasjonene sine internasjonalt for å kunne holde seg konkurransedyktige. Moderne selskaper søker kontinuerlig etter høyt kvalifiserte ledere, for å kunne svare på kompleksiteten i dagens forretningsverden, og for å opprettholde et internasjonalt nivå. I tillegg til akademiske studier av høy kvalitet, tilbyr Schiller International University sine studenter og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. Denne unike muligheten tillater studentene å samhandle med mennesker fra hele verden, samt få førstehåndserfaring med hvordan ulike kulturer påvirker det globale næringslivet.

For kontakt eller mer informasjon om Associate Degree in International Business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 60 American Credits

Den voksende kompleksiteten i internasjonale forretningsvirksomheter byr på en rekke muligheter. Vårt pensum er utviklet for å gi deg et solid grunnlag for å kunne gå rett inn i arbeidslivet etter fullførte studier. 

Med fullført Associate’s Degree vil du være i stand til å:

 • Analysere hvordan internasjonal handel, finanspolitikk og relasjoner påvirker forretningsbeslutninger
 • Tilpasse strategier for internasjonale markeder og konstruere lederpraksiser og prosesser i et internasjonalt miljø
 • Bruke etiske standarder for globale forretningsoperasjoner 
 • Gjenkjenne globale forskjeller og arbeide med en kulturell følsomhet ved flerkulturelle utfordringer
 • Effektivt bruke datamaskiner og digitale applikasjoner som er relatert til den globale økonomien i næringslivet 
 • Bruke effektive kommunikasjonsstrategier, inkludert skriving, lytting, snakking, forhandling og overbevising 
 • Arbeide med en kulturell følsomhet. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring fra forskjellige land, og fordi du på Schiller International University blir del av et 100% mangfoldig miljø. 

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys:

 • Som klasseromsundervisning
 • Som kombinert klasseroms- og nettundervisning eller som fulltids nettundervisning

Graden tilbys på våre campuser i Tampa og Madrid (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). I tillegg har studentene mulighet til og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. På denne måten kan de fullføre graden med reelle flerkulturelle livserfaringer, utmerkede akademiske kunnskaper og solide humanistiske verdier.

Kostnader

 • European campuses fee: €15,400
 • USA campus fee: $24,000
 • Online fee: $17,700

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Associate Degree in International Business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Associate Degree in International Business:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!