Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 28. mai - Oslo

PT Årsenhet

pt årsenhet - safe education

PERSONLIG TRENER – ÅRSENHET

Bransjen har behov for flere Personlige trenere! Vil DU bli en av dem? Nå lanserer SAFE Nordens mest omfattende utdanning med hele 320 timer lærerstyrt undervisning!

Behovet for velutdannede Personlig trenere er stort. Med en lisens fra SAFE, som innefatter tre internasjonale lisenser, kan du søke jobb hvor du vil, både i Norge og i utlandet. Du som vil starte eget og drive ditt eget foretak har de samme gode forutsetningene.

Bransjens krav – en høyere utdanning innen personlig trening

Fra 2019 stilles det endelig krav fra bransjeorganisasjonen VIRKE på hvor mye lærerstyrt undervisning og praktisk trening utdanning må inneholde, sammen med høyere kompetanse- og utdanningskrav på forelesere.

Du får markedets lengste og mest komplette lisensutdanning med helhetssyn på mennesket, trening, kosthold og helse gjennom forberedelser via vår digitale plattform og deretter 100% lærerstyrt undervisning der teorien omsettes i praktikk. Vi gir deg mye praktisk trening der du lærer deg, og øve på hvordan alt henger sammen. Dette for å kunne møte ulike mennesker og planlegge individuelle treningsopplegg for hvert enkelt individ ut ifra deres behov, muligheter og målsetning.

Du blir personlig trener som kan levere helhetskonseptet og lykkes når du er ferdig med din utdanning!

Varighet

  • 320 timer undervisning
  • 200 timer e-learning og hjemmestudier

PT Årsenhet består av fire moduler som er fire frittstående utdanninger.

Innhold

Modul 1 – Grunnleggende teori – forberedelser og egenstudier via E-learning
Modul 2 – Personlig Trener 192 timer
Modul 3 – Kostholdsrådgiver 80 timer
Modul 4 – PT Salg og coaching 48 timer

Hvor kan en personlig trener jobbe?

Personlig trener, forkortes ofte til ”PT”, legger opp og gjennomfører tilpassede individuelle treningsopplegg med en eller flere kunder. Tradisjonelt har personlig trenere sin virksomhet på treningssentre, men i dag finnes de på alle mulige plasser. Personlig trenere har mulighet til å jobbe svært fleksibelt og finnes blant annet i dag innen idrett, for bedrifter, hjemme hos kunder, utendørs og online.

Har du en stor interesse for trening, velvære og helse og ønsker å jobbe profesjonelt som ansatt i en virksomhet eller starte eget foretak, kan utdanningen som personlig trener være det rette valget for deg.

For kontakt eller mer informasjon om PT Årsenhet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du må ha gjennomført SAFEs digitale grunnutdanning Grunnleggende teori. Vi anbefaler også at du har prøvd å trene med en personlig trener.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter avsluttet utdanning har du mulighet til å lisensiere deg via en teoretisk og praktisk eksamen. For å bli lisensiert må du ha godkjent tilstedeværelse og bestått teoretisk og praktisk eksamen. I din utdanningspakke inngår lisensavgiften på kr 1500.

Kostnader

62.775,- (Ordinærpris: 83.700,-)

Delbetal din utdanning

I samarbeid med Svea Finans tilbyr SAFE ulike betalingsløsninger til sine utdanninger. Lån rentefritt og del opp din betaling i 6 eller 12 måneder.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen PT Årsenhet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

safe education

Ta din utdanning hos SAFE Education!

Vil du hjelpe mennesker med individuell trening, grupper eller er det kosthold som er din lidenskap? Eller kanskje en kombinasjon? Ta din utdanning hos SAFE Education!

SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon innen trening og helse. Vi har utdannet personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i over 25 år. De siste årene har vi utdannet et tusentalls personer og vi vet at mer enn 90% av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. Med lisens fra SAFE kan du raskt gå videre i karrieren og gjøre drømmen til virkelighet!

Hvorfor velge SAFE Education?

  • Utvalgte forelesere som er blant de beste i sitt felt
  • Samarbeid med de største og fleste treningskjedene som gir deg store muligheter for jobb rett etter endt utdanning (EVO, Fresh Fitness, SATSELIXIA m.fler)
  • Digital portal der du har studiemateriell og forelesninger samlet på et sted
  • Hos oss har du mulighet til å delbetale dine studier via SVEA Finans
  • Konkurransedyktig og følger bransjen krav til utdanning
  • Tett oppfølging av hver enkelt student så du føler deg trygg under utdanning

Våre utdanninger

Vi tilbyr deg kunnskap, trygghet og inspirasjon – med vår mangeårige erfaring fra treningsbransjen. Høy kvalitet og integritet har bidratt til at våre lisenser og treningsanbefalinger er ledende i Norden og godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA. Med en SAFE-lisens kan både din arbeidsgiver og dine kunder være sikre på at du har kunnskapen, både teoretisk og praktisk, som du trenger for å jobbe som personlig trener eller instruktør.

Hos oss kan du kombinere flere utdanninger dersom du ønsker det. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kombinere ulike utdanninger og datoer slik at det passer for deg.

Les mer om våre utdanninger her:

PT Årsenhet
Kostholdsrådgiver
Trening under og etter graviditet
Mobility Trainer

Hvem utdanner vi?

SAFE utdanner privatpersoner, skoler, organisasjoner og foreninger. Vi utdanner deg som er ung, og som kanskje planlegger å skaffe deg din første jobb, like gjerne som deg som har vært i arbeidslivet en stund og kjenner at det er på tide å gjøre noe nytt, morsomt og meningsfylt.

Vi har utdanningene for deg som vil arbeide med mennesker og bidra til at flere kommer seg i bevegelse og får en bedre hverdag. Utdanningen er også for deg som ønsker å få mer ut av din egen trening, ha det bra og prestere bedre selv.

Våre lærere

Vi er stolte over våre populære og kompetente lærere! Lærerne har en brennende interesse for å undervise, de har stor kompetanse innen sine emner og har en felles visjon om å ville bidra til at flere får det bedre. Deltagerne våre kommer ofte med kommentarer om at de skulle ønske de hadde hatt like pedagogiske, engasjerte og flinke lærere da de gikk på skolen. Ved at samtlige av våre lærere er aktive i treningsbransjen og innen forebyggende helsearbeid oppnår vi en sterk forankring i arbeidslivet.

Utdanninger og forelesninger som passer for næringslivet

SAFE tilbyr også utdanninger og forelesninger innen kosthold, helse og trening som passer for næringslivet. Vi tilbyr ferdigpakker så vel som skreddersydde løsninger som passer deg og din arbeidsplass.

Velkommen til SAFE!

Vis alle utdanninger fra SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Kontaktinformasjon til SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Karenslyst allè 16, 4.etasje
0278 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra PT Årsenhet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gjør suksess som personlig trener

Møt Angela som følte hun var på feil sted. Etter endt SAFE-utdanning gjør hun suksess som personlig trener og hjelper nå andre til å få det bedre gjennom sitt nye heltidsyrke. Les og la deg inspirere!

Les mer