Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
16 timer, fordelt på 2 dager
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 30. mai - Oslo
Søknadsfrist: Løpende opptak

Mobility trainer

mobility trainer - safe education

Mobility trainer  –  mobilitet i teori og praksis

Vil du selv få hjelp eller kunne hjelpe andre med å oppnå en mer effektiv og kvalitativ mobilitet? Øke potensialet til å kunne utføre atletiske prestasjoner? Eller øke toleransen for krefter og være balansert i stabilitet og mobilitet?

Med en økt forståelse for mobilitet i både teori og praksis, kan du løfte ditt bevegelsespotensial og kroppskontroll og dermed ta treningen til et helt nytt nivå!

Gjennom erfaring, vitenskapelig forankring, anatomi og biomekanikk får du gjennom begrepet mobilitet svar på spørsmålene når, hva, hvordan og hvorfor du bør trene mobilitet. Du får med deg nye verktøy, en forståelse for regresjon og progresjon i øvelser og en øvelsesbank som kan implementeres direkte inn i treningen som bidrar til flere muligheter til å hjelpe mennesker med å utvikle sin fysiske evne etter egne fysiske forutsetninger.

Varighet

 • 16 timer, fordelt på 2 dager
 • Dagtid ca. 09.00-17.00
 • 100 % oppmøte

Innhold

 • Teori, bevegelighet. Når? hva? Hvordan? Hvorfor
 • Leddrotasjoner
 • Fleksibilitetsøvelser
 • Mobilitetsøvelser
 • Regresjoner og progresjoner
 • Programdesign
For kontakt eller mer informasjon om Mobility trainer, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen er rettet mot deg som har grunnleggende kunnskaper innen anatomi og fysiologi; for eksempel SAFEs Grunnleggende teori og trenerutdanning eller liknende. Studiet passer godt for deg som jobber som instruktør, personlig trener, fysioterapeut, kiropraktor, naprapat eller liknende.

Studiefakta, Tittel m.m

Videreutdanning / Kurs

Kostnader

Pris: 5990,-

I samarbeid med Svea Finans tilbyr SAFE Education ulike betalingsløsninger til sine utdanninger. Lån rentefritt og del opp din betaling i 6 eller 12 måneder.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Mobility trainer.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

safe education

Ta din utdanning hos SAFE Education!

Vil du hjelpe mennesker med individuell trening, grupper eller er det kosthold som er din lidenskap? Eller kanskje en kombinasjon? Ta din utdanning hos SAFE Education!

SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon innen trening og helse. Vi har utdannet personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i over 25 år. De siste årene har vi utdannet et tusentalls personer og vi vet at mer enn 90% av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. Med lisens fra SAFE kan du raskt gå videre i karrieren og gjøre drømmen til virkelighet!

Hvorfor velge SAFE Education?

 • Utvalgte forelesere som er blant de beste i sitt felt
 • Samarbeid med de største og fleste treningskjedene som gir deg store muligheter for jobb rett etter endt utdanning (EVO, Fresh Fitness, SATSELIXIA m.fler)
 • Digital portal der du har studiemateriell og forelesninger samlet på et sted
 • Hos oss har du mulighet til å delbetale dine studier via SVEA Finans
 • Konkurransedyktig og følger bransjen krav til utdanning
 • Tett oppfølging av hver enkelt student så du føler deg trygg under utdanning

Våre utdanninger

Vi tilbyr deg kunnskap, trygghet og inspirasjon – med vår mangeårige erfaring fra treningsbransjen. Høy kvalitet og integritet har bidratt til at våre lisenser og treningsanbefalinger er ledende i Norden og godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA. Med en SAFE-lisens kan både din arbeidsgiver og dine kunder være sikre på at du har kunnskapen, både teoretisk og praktisk, som du trenger for å jobbe som personlig trener eller instruktør.

Hos oss kan du kombinere flere utdanninger dersom du ønsker det. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kombinere ulike utdanninger og datoer slik at det passer for deg.

Les mer om våre utdanninger her:

PT Årsenhet
Kostholdsrådgiver
Trening under og etter graviditet
Mobility Trainer

Hvem utdanner vi?

SAFE utdanner privatpersoner, skoler, organisasjoner og foreninger. Vi utdanner deg som er ung, og som kanskje planlegger å skaffe deg din første jobb, like gjerne som deg som har vært i arbeidslivet en stund og kjenner at det er på tide å gjøre noe nytt, morsomt og meningsfylt.

Vi har utdanningene for deg som vil arbeide med mennesker og bidra til at flere kommer seg i bevegelse og får en bedre hverdag. Utdanningen er også for deg som ønsker å få mer ut av din egen trening, ha det bra og prestere bedre selv.

Våre lærere

Vi er stolte over våre populære og kompetente lærere! Lærerne har en brennende interesse for å undervise, de har stor kompetanse innen sine emner og har en felles visjon om å ville bidra til at flere får det bedre. Deltagerne våre kommer ofte med kommentarer om at de skulle ønske de hadde hatt like pedagogiske, engasjerte og flinke lærere da de gikk på skolen. Ved at samtlige av våre lærere er aktive i treningsbransjen og innen forebyggende helsearbeid oppnår vi en sterk forankring i arbeidslivet.

Utdanninger og forelesninger som passer for næringslivet

SAFE tilbyr også utdanninger og forelesninger innen kosthold, helse og trening som passer for næringslivet. Vi tilbyr ferdigpakker så vel som skreddersydde løsninger som passer deg og din arbeidsplass.

Velkommen til SAFE!

Vis alle utdanninger fra SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Kontaktinformasjon til SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Karenslyst allè 16, 4.etasje
0278 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Mobility trainer:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gjør suksess som personlig trener

Møt Angela som følte hun var på feil sted. Etter endt SAFE-utdanning gjør hun suksess som personlig trener og hjelper nå andre til å få det bedre gjennom sitt nye heltidsyrke. Les og la deg inspirere!

Les mer