Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
32 timer undervisning
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 19. november - Oslo
Søknadsfrist: Løpende opptak

Kostholdsrådgiver

kostholdsrådgiver utdanning

Ta en utdanning som kostholdsrådgiver! 

Kan du tenke deg å bli lisensiert kostholdsrågiver? Ta en utdanning hos SAFE Education! Dine matvaner styres av dine tanker og atferdsmønster. Med økt kunnskap om hvordan samspillet fungerer mellom hjernen og maten du spiser, skapes en ny forståelse for hva du og andre trenger for å få en god helsefremmende hverdag. Målet med denne utdanningen er at du kan optimalisere ditt kosthold, samt få et sunt og stressfritt forhold til mat. 

Hvem passer utdanningen for?

Dersom du ønsker å inspirere andre og bidra til at flere mennesker får et optimalt kosthold og forhold til mat, er dette utdanningen for deg! Utdanningen vender seg til deg som vil lære deg mer for egen del/ og eller inspirere og hjelpe andre mennesker til å få det bedre ved å coache dem i hvordan de kan planlegge sitt kosthold og skape sunne vaner. Dersom du er personlig trener er dette også et bra supplement til din generelle utdannelse.

Hva lærer jeg?

Med en utdanning som kostholdsrådgiver får du kunnskap om hva du og dine nærmeste trenger for å oppnå et optimalt kosthold, samt et sunt og stressfritt forhold til mat. Vi analyserer det kroppen din behøver for å ha det bra – både fysisk og psykisk. Vi gjør deg bevisst på hvordan stress og angst er koblet til mat og hvordan dette påvirker hjernen og kroppen din, og hvordan du kan bryte et eventuelt negativt mønster.

Du vil lære om kildekritikk og basiskunnskap innen næringslære for å kunne gjøre en vurdering av reklame og trenddietter som vi omgir oss med.  Du vil få mer kunnskap om hvordan nyrer, lever, immunforsvaret, hjernen og dine muskler påvirkes av hva du spiser, samtidig som du vil få en bedre helhetsforståelse for hvordan kroppen din bryter ned mat og omsetter den til energi.

Vi vil også gi deg innsikt i IBS (irritabel tarm- syndrom) , type 2 diabetes, kroppens metabolisme og energiomsetning. Dersom du har prøvd ulike slanke metoder uten å lykkes, vil du kunne sette en konkret plan på hvordan du kan få kontroll over din helse. Med økt forståelse av kosthold og hvordan kroppen fungerer vil du lære at du ikke lenger trenger en diett for å oppnå de resultatene du ønsker. Du vil få forståelse for at det ikke finnes noen fasit når det kommer til kosthold og at alle mennesker har ulike behov og forutsetninger.

Varighet

  • 80 timer lærerstyrt undervisning
  • Deltid/helg fra torsdag til søndag. Torsdag – fredag fra kl. 16.30 – 21.30. Lørdag og søndag fra kl. 09.00 – 18.00 (små tidsendringer kan forekomme)
  • 80 % oppmøte
  • Hjemmeoppgaver og egenstudier
For kontakt eller mer informasjon om Kostholdsrådgiver, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Utdann deg til kostholdsrådgiver hos SAFE Education!

Opptakskrav/Søknad

Ingen forkunnskaper kreves.

Studiefakta

Etter avsluttet utdanning har du mulighet til å lisensiere deg via teoretisk og praktisk eksamen. Resultatet er bestått/ikke bestått og begge prøver må være bestått for å bli lisensiert Kostholdsrådgiver. Lisensavgiften på kr 1500,- inngår i prisen.

Kostnader

Kostnad for studiet er 19.900,-

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi deg ulike betalingsløsninger til våre utdanninger. Lån rentefritt og del opp din betaling i 6 eller 12 måneder.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kostholdsrådgiver.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

safe education

Ta din utdanning hos SAFE Education!

Vil du hjelpe mennesker med individuell trening, grupper eller er det kosthold som er din lidenskap? Eller kanskje en kombinasjon? Ta din utdanning hos SAFE Education!

SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon innen trening og helse. Vi har utdannet personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i over 25 år. De siste årene har vi utdannet et tusentalls personer og vi vet at mer enn 90% av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. Med lisens fra SAFE kan du raskt gå videre i karrieren og gjøre drømmen til virkelighet!

Hvorfor velge SAFE Education?

  • Utvalgte forelesere som er blant de beste i sitt felt
  • Samarbeid med de største og fleste treningskjedene som gir deg store muligheter for jobb rett etter endt utdanning (EVO, Fresh Fitness, SATSELIXIA m.fler)
  • Digital portal der du har studiemateriell og forelesninger samlet på et sted
  • Hos oss har du mulighet til å delbetale dine studier via SVEA Finans
  • Konkurransedyktig og følger bransjen krav til utdanning
  • Tett oppfølging av hver enkelt student så du føler deg trygg under utdanning

Våre utdanninger

Vi tilbyr deg kunnskap, trygghet og inspirasjon – med vår mangeårige erfaring fra treningsbransjen. Høy kvalitet og integritet har bidratt til at våre lisenser og treningsanbefalinger er ledende i Norden og godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA. Med en SAFE-lisens kan både din arbeidsgiver og dine kunder være sikre på at du har kunnskapen, både teoretisk og praktisk, som du trenger for å jobbe som personlig trener eller instruktør.

Hos oss kan du kombinere flere utdanninger dersom du ønsker det. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kombinere ulike utdanninger og datoer slik at det passer for deg.

Les mer om våre utdanninger her:

PT Årsenhet
Kostholdsrådgiver
Trening under og etter graviditet
Mobility Trainer

Hvem utdanner vi?

SAFE utdanner privatpersoner, skoler, organisasjoner og foreninger. Vi utdanner deg som er ung, og som kanskje planlegger å skaffe deg din første jobb, like gjerne som deg som har vært i arbeidslivet en stund og kjenner at det er på tide å gjøre noe nytt, morsomt og meningsfylt.

Vi har utdanningene for deg som vil arbeide med mennesker og bidra til at flere kommer seg i bevegelse og får en bedre hverdag. Utdanningen er også for deg som ønsker å få mer ut av din egen trening, ha det bra og prestere bedre selv.

Våre lærere

Vi er stolte over våre populære og kompetente lærere! Lærerne har en brennende interesse for å undervise, de har stor kompetanse innen sine emner og har en felles visjon om å ville bidra til at flere får det bedre. Deltagerne våre kommer ofte med kommentarer om at de skulle ønske de hadde hatt like pedagogiske, engasjerte og flinke lærere da de gikk på skolen. Ved at samtlige av våre lærere er aktive i treningsbransjen og innen forebyggende helsearbeid oppnår vi en sterk forankring i arbeidslivet.

Utdanninger og forelesninger som passer for næringslivet

SAFE tilbyr også utdanninger og forelesninger innen kosthold, helse og trening som passer for næringslivet. Vi tilbyr ferdigpakker så vel som skreddersydde løsninger som passer deg og din arbeidsplass.

Velkommen til SAFE!

Vis alle utdanninger fra SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Kontaktinformasjon til SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Karenslyst allè 16, 4.etasje
0278 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kostholdsrådgiver:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gjør suksess som personlig trener

Møt Angela som følte hun var på feil sted. Etter endt SAFE-utdanning gjør hun suksess som personlig trener og hjelper nå andre til å få det bedre gjennom sitt nye heltidsyrke. Les og la deg inspirere!

Les mer