Vis studentum.no som: Mobil

Duodji - Bachelor

Duodji - Bachelor

Dette er et studium som gir teoretisk, estetisk og praktisk kunnskap om duodji og kunst. I studiet inngår emner innefor duodji og design. Studentene får utvikle sin kunnskap og arbeide med duodji.

Refleksjon, erfaringer og duodje- eller kunstnerikse ferdigheter og produksjon vektlegges. Studiet gir også grunnleggende kunnskap om samisk duodji- og kunsthistorie.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt Samisk Høgskole for informasjon om opptakskrav.

Studiepoeng (ECTS)

180

Sámi allaskuvla/Samisk Høgskole

Sámi allaskuvla/Samisk Høgskole

Sámi allaskuvla Samisk_høgskoleDen Samiske høgskolen ble etablert i Guovdageaidnu i 1989. Etableringen ble gjort for å styrke samisk kompetanse og dekke det samiske samfunnets behov.

Skolen er en forsknings- og utdanningsinstitusjon hvor språket er samisk, både blant studenter, ansatte og administrasjonen.

Et nordisk-samisk, urfolks- og internasjonalt perspektiv

Sámi allaskuvla/Samisk høgskole har et nordisk-samisk, urfolks- og internasjonalt perspektiv med studenter fra Norge, Finland, Sverige og Russland og skolens særegne faglige profil kommer fra Samisk utdanning og forskning.

Studiene ved Sámi allaskuvla/Samisk høgskole gir elevene tilstrekkelig kompetanse til å kunne jobbe innen samisk kultur og forskning, samt innen mellommenneskelig arbeid. Skolen har totalt ca. 40 studietilbud, men tilbyr ikke alle på en gang. Hvert år tilbys det rundt 17-20 ulike studier. Totalt har skolen 52 ansatte og rundt 200 studenter.

Vis alle utdanninger fra Sámi allaskuvla/Samisk Høgskole

Kontaktinformasjon til Sámi allaskuvla/Samisk Høgskole

Sámi allaskuvla/Samisk Høgskole

Hánnoluohkká 45
N-9529 Kautokeino

Tlf: +47 78 44 84 00
samas.no

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!