Vis studentum.no som: Mobil

3D og Animasjon

Rødde Folkehøgskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak fra 1. februar
Utdanningsinstitutt: Rødde Folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole

3D og Animasjon

3D og Animasjon ved Rødde Folkehøgskole

Ønsker du å lære mer om 3D? Da er dette linja for deg! På denne linja vil du lære hvordan 3D-animasjonsfilmer som for eksempel Finding Nemo og Brave ble laget, samt hvordan filmeffekter blir satt sammen.

Du vil lære om modellering og animasjon, og hvordan dette kan brukes i eksempelvis animasjonsfilm og filmeffekter. Gjennom året vil du få utfolde deg fritt til å skape din egen verden i 3D!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole 

Rødde Folkehøgskole har tre viktige visjoner: utdanne, utfordre og utvikle. Skolen legger opp til at du skal få et år du aldri vil glemme, og som du kan høste mange erfaringer og bekjentskaper fra. Folkehøgskolen har en kristen tro, men ønsker å møte alle med samme respekt, uavhengig av hva de tror på.

Spennende linjetilbud

Rødde Folkehøgskole velger å fokusere på studielinjer som ikke er så vanlige ved folkehøgskoler i Norge. Her finner du for eksempel linjene Multisport Bali, Freestyle USA, Boards og Beats Electro. Enten du ønsker å videreutvikle evenene dine eller starte med noe helt nytt, vil du finne spennende studielinjer på Rødde!

Etter et år ved Rødde Folkehøgskole vil du oppleve at du har utviklet ferdigheter både innenfor linjevalget ditt og på sosialt og personlig plan. Du vil utvikle vennskap som varer livet ut, og vil være mange erfaringer rikere.

Vis alle utdanninger fra Rødde Folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Rødde Folkehøgskole

Rødde Folkehøgskole7224 Melhus

Tlf: 72 85 29 10

rodde.fhs.no

Kontakt