Vis studentum.no som: Mobil

Informasjonssystemer - Master

Pace University
Sammendrag
Master, 2 år
New York
2 år
Heltid

Informasjonssystemer - Master

Master i Informasjonssystemer

Master i Informasjonssystemer

Er du interessert i IT og informasjonssystemer? Med en master i informasjonssystemer vil du bevege deg til fronten av et av de raskest voksende jobbmarkedene i dag!

Dette studiet vil gi deg avansert kunnskap om organisasjonsstruktur, systemdesign og utvikling, prosjektledelse og mye mer. Studiet går over 2 år, og gir 30 amerikanske høgskolepoeng.

Bli rustet for å jobbe i IT-bransjen

Med mastergrad i informasjonssystemer vil du kunne hjelpe internasjonale bedrifter med å møte det stadig økende data- og informasjonsbehovet. For å holde seg konkurransedyktige, må bedrifter i dag samle inn, bearbeide, overføre og spre data og informasjon på en effektiv og nøyaktig måte.

For at du skal bli best mulig rustet for den karrieren du ønsker, tilbyr studiet tre ulike spesialiseringer i tillegg til kjernekursene. Du kan velge mellom følgende spesialiseringer:

 • Sikkerhets- og informasjonsgaranti
 • Databasehåndtering og teknikk
 • Telcom-ledelse og teknikk

I 2014 rapporterte 97% av kandidatene fra dette programmet at de arbeidet på heltid i et relevant område innen ett år etter avsluttende eksamen.

Master i informasjonssystemer passer for deg som ønsker å arbeide innen:

 • IS Design og utvikling
 • Kriminalteknikk innen data og internett
 • Web- og internettsikkerhet
 • Projektledelse
 • ”MS/ Information Systems Worksheet”
 • Distribuerte informasjonsystemer
 • Datautvinning, lagring og visualisering
 • Mobil applikasjonsutvikling
For kontakt eller mer informasjon om Informasjonssystemer - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du må ha bachelorgrad i Informasjonsystemer, Informasjonsteknologi eller lignende.

Internasjonale studenter kan besøke Bridge Program for International Students for mer detaljert informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (Master of Science)

Kostnader

$1,170/credit*

*Basert på prisene fra 2015/2016

For mer informasjon, vennligst kontakt Pace University.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Informasjonssystemer - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Pace University

Pace University

Pace University i New York

Pace University har siden 1906 utdannet fremgangsrike studenter med interesse for kritiske spørsmål nasjonalt og internasjonalt. Her møter du studenter fra hele USA og hundre ulike land. Pace er kjent for sitt resultatorienterte miljø, som gjør deg rustet til å lykkes i et bredt spekter av yrker.

Pace University forbereder sine studenter til å bli ledende innen sitt område. Dette gjennom å tilby en utdanning som kombinerer eksepsjonelle akademiske studier med yrkeserfaring i konkurransedyktige New York. Pace har to campuser: Et i New York City og et i nærliggende Pleasentville, NY, bare 60 kilometer nord for Manhattan.

Seidenberg School of Computer Science and Information Systems

Seidenberg School, ved Pace University, tilbyr utdanning innen informasjonsteknologi, informasjonssystemer og mye mer. Seidenberg School tilbyr et profesjonelt miljø der du vil dra nytte av det faktum at du studerer i en av verdens viktigste tekniske "hubs" – New York. Dette paradiset for teknikk-interesserte tilbyr en overflod av praksis- og arbeidsmuligheter i store selskap, spennende nyoppstartede selskap og alt derimellom. Mange av de som uteksamineres fra Seidenberg søker nåværende studenter for praksistjenester og fremtidig arbeid, ettersom de er vel bevisste på den høye akademiske kvaliteten og yrkeserfaringen Pace leverer til sine studenter.

To universitetsområder – to veldig ulike opplevelser

Å studere på Seidenberg betyr muligheter. Pace har to imponerende campuser: New York City, i hjertet av det livlige Financial District, der "tech-scenen" bobler av liv. Eller pittoreske Pleasentville, der et tradisjonelt campus venter studenter som søker unike opplevelser og mangfoldet av teknikkbedrifter og praksismuligheter som finnes i umiddelbar nærhet.

Uansett hvilket campus du velger, vil du som student ved Seidenberg dra nytte av det unike samholdet her. Et samhold basert på støtte, veiledning og samarbeid – der du starter ditt studie med nye venner og avslutter med ditt eget profesjonelle nettverk.

Vis alle utdanninger fra Pace University

Kontaktinformasjon til Pace University

Pace University

One Pace Plaza
10038 New York

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Informasjonssystemer - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!