Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende frem til skolestart
Utdanningsinstitutt: Øytun folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: 20.08.2016 - Alta

Arktis på Øytun folkehøgskole

Arktis – et møte med naturen du sent vil glemme!

Stikkordene villmark, isbjørn, ekspedisjoner, langtur på Svalbard, bratte kystfjell og endeløse vidder klinger garantert perfekt i dine ører, om du er et friluftsmenneske som har lyst til å oppleve Arktis!

På linjen Arktis får du muligheten til å gå på de villeste veier, fange en rein med lasso, sett rypesnarer på vidda og høre joiken under stjernehimmelen. Gjennom et spennende og allsidig friluftsliv får du oppleve den arktiske naturens mangfold og møte naturfolk som holder tradisjoner levende. Du blir trygg på å lese kartet, rask til å fyre bål og flink til å holde varmen i kulda. Som Nansen og Amundsen utforsker vi naturen i nord sammen med trekkvillige polarhunder. Vintersesongen avsluttes med en lang skitur i fangstmenns spor på Svalbard.Opptakskrav/Søknad

Øytun folkehøgskole stiller ingen faglige krav til din kompetanse innen friluftsliv. Alle søkere har ulik erfaringsbakgrunn, og kunnskaper og ferdigheter varierer også. På Øytun vil du få den opplæring du trenger. Du bør like å være ute, og være glad i natur og friluftsliv - det er det eneste du trenger å måle deg selv på om Øytun er skolen for deg.

Studiefakta, Tittel m.m

Arktis på Øytun folkehøgskole.

Kostnader

Undervisningen er gratis, du betaler for er kost og losji, og turutgifter. 

Øytun folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole kan by på et internatliv som fungerer som små husfellesskap hvor du blir virkelig godt kjent med de du møter på folkehøgskolen. Folkehøgskolen har fasiliteter midt i skolebygget som gjør at du kan trene basketball, volleyball, turn, slakk line og innebandy. I tillegg skjer det en rekke aktiviteter i Alta som det er fullt mulig for deg å delta i.

Et aktivitetsråd valgt for Øytun Folkehøgskole av elevene jobber med å finne på felles aktiviterer for alle på skolen for å kunne øke fellesfølelsen og samholdet. I januareller februar hvert år arrangeres det en Villmarkskveld.

Øytun Folkehøgskole ligger 70 grader nord og du har villmarken rett utenfor døra. Her kan du møte natur og kultur på en spennende og utfordrende måte. 

Vis alle utdanninger fra Øytun folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Øytun folkehøgskole

Øytun folkehøgskole


Øytunveien 101
9518 Alta

Tlf: 78 44 91 40