Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Pris: 0 NOK Momsfritt
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende frem til skolestart
Utdanningsinstitutt: Øytun folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: Høst 2016 - Alta

70° Nord

70° Nord – Opplev den nordnorske naturen

Alpine tinder, hav som slår over klippene, endeløse vidder og endepunktet Nordkapp. Her kan du segle, dykke, padle, vandre, kjøre hund, gå på topptur, stå på ski. Nordnorsk natur byr på uendelige muligheter som du kan utforske sammen med andre, med et felles mål om å mestre de utfordringene vi finner på 70°Nord. Det er så mange muligheter i dette området. Naturen kler seg i nye farger for hver måned som går, og vi oppdager hele tiden nye sider av hva Finnmark har å by på. Mulighetene er mange, og på Øytun folkehøgskole får du utforsket nesten alt!

Opptakskrav/Søknad

Øytun folkehøgskole stiller ingen faglige krav til din kompetanse innen friluftsliv. Alle søkere har ulik erfaringsbakgrunn, og kunnskaper og ferdigheter varierer også. På Øytun vil du få den opplæring du trenger. Du bør like å være ute, og være glad i natur og friluftsliv - det er det eneste du trenger å måle deg selv på om Øytun er skolen for deg.

Studiefakta, Tittel m.m

70° Nord på Øytun folkehøgskole i Alta.

Kostnader

Undervisningen er gratis, du betaler for er kost og losji, og turutgifter. 

Øytun folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole

Øytun Folkehøgskole kan by på et internatliv som fungerer som små husfellesskap hvor du blir virkelig godt kjent med de du møter på folkehøgskolen. Folkehøgskolen har fasiliteter midt i skolebygget som gjør at du kan trene basketball, volleyball, turn, slakk line og innebandy. I tillegg skjer det en rekke aktiviteter i Alta som det er fullt mulig for deg å delta i.

Et aktivitetsråd valgt for Øytun Folkehøgskole av elevene jobber med å finne på felles aktiviterer for alle på skolen for å kunne øke fellesfølelsen og samholdet. I januareller februar hvert år arrangeres det en Villmarkskveld.

Øytun Folkehøgskole ligger 70 grader nord og du har villmarken rett utenfor døra. Her kan du møte natur og kultur på en spennende og utfordrende måte. 

Vis alle utdanninger fra Øytun folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Øytun folkehøgskole

Øytun folkehøgskole


Øytunveien 101
9518 Alta

Tlf: 78 44 91 40