Yrkesfaglærerutdanning

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Bachelor
Lillestrøm
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Yrkesfaglærerutdanning

Er du fagarbeider og ønsker å jobbe med opplæring i skole eller arbeidsliv? Da kan yrkesfaglærerutdanningen være noe for deg.

På bachelorutdanningen for yrkesfaglærer lærer du hvordan du kan videreformidle din kunnskap og erfaring fra eget fag til nye generasjoner fagarbeidere.

I løpet av studiet lærer du hvordan du skal gå fra å være en fagarbeider til å bli en lærer. Læreryrket er mangfoldig og krevende, interessant og engasjerende. Det er et yrke som har stor betydning for enkeltmennesket og samfunnet som helhet.

For å kunne jobbe som lærer er det en forutsetning at du har solid kompetanse på flere områder. Studiet gir bred kunnskap om ulike yrker i eget utdanningsprogram i videregående opplæring, i tillegg til pedagogikk og yrkesdidaktikk.

Du lærer hvordan du skal lede elevene og hvordan du kan skape best mulig læringsmiljø i klasserommet eller på en arbeidsplass.

På bachelorstudiet for yrkesfaglærere får du hevet din egen fagkompetanse og du får kompetanse til å møte fremtidens behov i skole-, arbeids- og samfunnsliv.

Se programplan på student.oslomet.no (heltid)

Se programplan på student.oslomet.no (nettbasert)

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!