Økonomi og administrasjon

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Økonomi og administrasjon

Dette studiet er for deg som er analytisk og som vil lære hvordan økonomi, data og tall former samfunnet og bedrifter. Du får en svært ettertraktet kompetanse, og kan jobbe i stort sett alle bransjer og sektorer. Dette studiet er første skritt for å bli siviløkonom.

Dette studiet vil lære deg hvordan en bedrift eller organisasjon styres, administreres og skaper verdier. Du vil lære hvordan man innhenter og analyserer store menger informasjon og tall å forstå økonomiske problemstillinger og muligheter – både for samfunnet og bedrifter.

Du vil lære å bruke analytisk forståelse og kritisk tenking for å ta systematiske og rasjonelle avgjørelser for å nå organisasjonens mål.

Etikk er også en viktig del av studiet, og du vil bli utfordret til å tenke selvstendig og kritisk rundt problemstillinger som samfunnsansvar og miljø.

De to første årene er like for alle. I det tredje året velger du en av disse spesialiseringene:

  • Bedriftsøkonomisk analyse
  • Samfunnsøkonomi
  • Strategi og ledelse
  • International Business
  • Regnskapsførerfag

Dette studiet utgjør de tre første årene av en femårig utdannelse for å bli siviløkonom.

NB! Profilen Samfunnsøkonomi tilbys i samarbeid med Økonomisk institutt ved Universitetet i Oslo. Studentene som velger denne profilen tar tre emner ved UiO i 5. semester, som ikke står i oppbyggingstabellen: ECON2310 Makroøkonomi 2 og ECON2610 Welfare and Trade og enten ECON2951 Economic History and Inequality eller ECON3220 Microeconomics 3.

Se programplan på student.oslomet.no

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!