Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1–13, design, kunst og håndverk

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Master
Oslo
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1–13, design, kunst og håndverk

5-årig lærerutdanning i design, kunst og håndverk for deg som vil bli lærer i skolen, og jobbe kreativt og skapende med elever.

Studiet kombinerer praksis og teori gjennom hele studiet og vil forberede deg til å bli trygg og faglig dyktig i lærerrollen. Studiet krever mye samhandling med medstudenter, elever og andre - og vil bli fylt av ulike opplevelser i både verksted, klasserom og i møte med både barn og ungdom. 

Som lærer i design, kunst og håndverk får du muligheten til å inspirere og veilede neste generasjon til å uttrykke seg selv kreativt og være med å skape utvikling og innovasjon i samfunnet.

Du vil utvikle pedagogiske ferdigheter og praktiske evner med bærekraftige og estetiske perspektiv. Du vil lære å jobbe med ulike materialer, redskaper, teknikker og digitale verktøy.

Du vil lære å planlegge og gjennomføre undervisning fra grunnskole til videregående opplæring. Du vil også få kompetanse i kulturarbeid utenfor skoleverket. Institutt for estetiske fag har flotte verksteder du vil få tilgang til.

I tillegg til grundig opplæring i design, kunst og håndverksemner vil du tredje året velge et fag II som gir en bredere undervisningskompetanse. Du jobber profesjonsrettet i alle fem studieårene for å forberede deg på lærerrollen du skal inn i.

Maria Renate, Veronica og Victoria om studiet

Se bachelorstudentene Maria Renate, Veronica og Victoria fortelle om studiet de går på ved "Faglærer i design, kunst og håndverk". Lærerutdanning i design, kunst og håndverk for trinn 1-13 har erstattet dette studiet.

Maria Renate Røsæg

Veronica Haraton

Victoria Skogsletten Dalen

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!