Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Helse og teknologi

Er du interessert i de biologiske mekanismene som fører til sykdom? Vil du lære mer om hvordan teknologi kan brukes til å påvise sykdom og delta i forskning? Mastermet i helse og teknologi kombinerer naturvitenskap og helsevitenskap og er et studium for kandidater med bachelorgrad fra naturvitenskapelige helsefag og biologiske fag. Studiet het tidligere master i biomedisin.

Masterstudiet i helse og teknologi gjør deg kvalifisert for arbeid med laboratorieforskning, klinisk forskning og utviklingsarbeid på laboratorier og forskningsinstitutter.

Studiet består av biomedisinske basalfag som er nødvendige for forskning, metodeutvikling og kvalitetssikring. Som student velger du mellom ulike emner som gir muligheter for forskjellige studieløp.

  • ett løp er egnet for bioingeniør/ingeniører/farmasøyter som ønsker fordypning i biomedisinsk forskning og utvikling.
  • to løp er egnet for radiografer som ønsker fordypning innen CT eller stråleterapi.
  • det fjerde løpet er for bioingeniører og radiografer som ønsker fordypning innen nukleærmedisin.

Ved fullført studium har du avansert kunnskap om normale og patologiske tilstander, cellebiologiske mekanismer og biomedisinske analysemetoder. Du har ferdighetene som kreves for å gjennomføre avanserte arbeidsoppgaver og prosjekter.

Du lærer deg å analysere biomedisinske problemstillinger, kvalitetssikre analyse- og behandlingsmetoder innen din fagfordypning, og kan presentere forskningsresultater i henhold til gjeldende konvensjoner i biomedisin.

Som ferdig utdannet kan du delta i diskusjoner om biomedisinsk forskning, og du har det som kreves for å bidra til nytenking og innovasjon i biomedisin, medisinsk teknologi og andre helsefaglige områder.

Se programplan på student.oslomet.no

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!