Fransk 1, 5.-10. trinn

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Oslo
5 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Fransk 1, 5.-10. trinn

Dette studiet retter seg mot lærere på ungdomstrinnet. Studiet går over ett år og består av to emner à 15 studiepoeng med avsluttende eksamen i hvert emne. To opphold i Caen i Frankrike inngår i oppholdet, i kombinasjon med samlinger på OsloMet. Faglærerne er i hovedsak franske. Studiet gir deg formell kompetanse i faget, samtidig som det gir deg solid kunnskap og nyttige ferdigheter til det praktiske arbeidet med fransk i klasserommet.

I dette studiet vil du møte franske andrespråkslærere, og gjennom opphold ved Université Caen Normandie og samlinger på OsloMet, samt virtuelle møter mellom samlingene, får du anledning til å trene på å bruke fransk både muntlig og skriftlig.

Du vil få kunnskaper om det franske språkets strukturer og om hvordan franskspråklige tekster og andre kulturelle uttrykk kan benyttes for å fremme elevenes språkutvikling, nytenkning og evne til kritisk refleksjon.

Studiet vil gi deg solid kunnskap om hvordan barn og unge tilegner seg språk og hvordan faget kan tilpasses aldersgruppen. Slik vil du utvikle deg til å bli en trygg språkmodell i klasserommet og få innsikt i egne læringsstrategier (student.oslomet.no). 

Studieside for Fransk 1

Besøk studentportalen for mer informasjon om dette studiet (student.oslomet.no).

Her vil du også få se seneste timeplan for utdanningen.

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!