Faglig leder av trafikkskole

OsloMet – storbyuniversitetet
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Lillestrøm
2 semestre
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Faglig leder av trafikkskole

Har du behov for kompetanse i faglig ledelse av en trafikkskole? Studiet er et tilbud for deg som ønsker å løfte din lederkompetanse i arbeidet med å legge til rette for en trafikkopplæring på høyt nivå.

Studiet skal kvalifisere for faglig ledelse av en trafikkskole. Etter gjennomført studium skal du være i stand til å inneha en lederrolle i arbeidet med å legge til rette for en trafikkopplæring på høyt nivå. Som faglig leder skal du også bidra til å styrke det kollektive profesjonsfellesskapet for å utvikle egen arbeidsplass som en lærende organisasjon. 

Gjennom utdanningen tilegner du deg et bredt perspektiv på trafikkopplæringens og trafikkskolenes rolle med tanke på samfunnets mangfold og myndighetenes visjon om null skadde og null drepte i trafikken (0-visjonen).

Du lærer å arbeide med både daglig drift, ledelse og kvalitetsutvikling av den faglige og pedagogiske kompetanse ved trafikkskolen.  Du skal også bli i stand til å etablere drifts- og utviklingsplan for egen virksomhet. I tillegg må du som leder for trafikkskolen kunne planlegge, gjennomføre, vurdere og dokumentere veiledning av kollegiet, individuelt og i gruppe, slik at forskrifter og læreplaner ivaretas. 

Målgruppe

Målgruppen for studiet er trafikklærere som har godkjent utdanning som trafikklærer, og som ønsker å utvide sin kompetanse til å bli leder av trafikkskole. 

Studieside for Faglig leder av trafikkskole 

Besøk studentportalen for mer informasjon om dette studiet (student.oslomet.no).

Her vil du også få se samlingsplan og seneste timeplan for utdanningen.

Kontaktinformasjon til OsloMet – storbyuniversitetet

OsloMet – storbyuniversitetet

Pilestredet 46
0167 Oslo

Tlf: 67 23 50 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!