Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudier i Slovakia

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Master, 2 år
Martin
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid
Oppstart: Kontakt Bjørknes Høyskole - Martin
Ja
Klasserom

Medisinstudier i Slovakia

Medisinstudier i Slovakia - Bjørknes Høyskole

Medisinstudier i Slovakia

Ønsker du å studere medisin i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med ett universitet i Slovakia – Comenius University. Universitetet holder til i Martin og undervisningen er på engelsk.

Bjørknes Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg frem til opptaksprøven. Slik kan du konsentrere deg om det faglige.

Forberedelseskurs på Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole arrangerer forberedelseskurs i fenruar/mars og i april/mai innen kjemi, biologi og engelsk fagterminologi slik at du blir best mulig forberedt til opptaksprøvene. 

Innhold i søknaden

Når du har meldt deg på opptaksprøvene skal du samle sammen følgende vedlegg og ta med når du kommer til opptaksprøven. Dette vil du også få nærmere beskjed om.

  • Vitnemål fra vgs. på engelsk
  • 2 passbilder
  • Kopi av ID-siden i passet
  • CV på engelsk
  • Generell helseattest fra fastlege (skjema kan lastes ned på denne siden)
  • HIV-test (gjelder kun medisinstudenter)
  • Påbegynt Hepatitt B-vaksine (gjelder kun medisinstudenter)
  • Husk at du først skal fylle ut online søknad! Dokumentene som er nevnt over skal du samle sammen og ta med på selve opptaksprøven. Du får grundig informasjon underveis i søknadsprosessen.
For kontakt eller mer informasjon om Medisinstudier i Slovakia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bjørknes Høyskole arrangerer gratis opptaksprøve flere ganger i året, men hver student kan bare avlegge prøven en gang per studiestart. Bjørknes Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg frem til opptaksprøven. Opptaksprøven er gratis, og det er ingen søknadsavgift for dette universitetet. Opptaksprøven avgjør om du kan få tilbud om studieplass. Prøven er skriftlig multiple choice, og holdes i Oslo. Det er også et kort, muntlig intervju.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisinstudier i Slovakia

Kostnader

Det er ingen søknadsavgift til dette universitetet og opptaksprøven er gratis. Du vil  motta informasjon fra Bjørknes Høyskole om hvor og når du skal møte til opptaksprøven så fort vi har registrert deg som søker.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinstudier i Slovakia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over ONHs nettstudier her

Studier i utlandet gjennom ONH

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Oslo Nye Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over ONHs utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinstudier i Slovakia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!