Vis studentum.no som: Mobil

Medisinstudier i Slovakia

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Profesjonsstudium
Martin
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Medisinstudier i Slovakia

Medisinstudier i Slovakia

Slovakia kalles det lille landet med det store hjertet. Mange norske studenter har valgt dette sjarmerende landet som sitt studiested. Slovakia ligger midt i Europa med grense til Tsjekkia, Polen, Ungarn og Østerrike. Oslo Nye Høyskole hjelper deg med søknader og opptaksprøver.

Om Comenius University

Jessenius Faculty of Medicine i Martin hører til Comenius University, som har hovedbase i Bratislava. Her kan du studere medisin sammen med tusen andre studenter.

Om utdanningen

Utdanningen er 6 årig. I Slovakia vil du få en kulturell opplevelse i et internasjonalt studentmiljø og mulighet til å lære fra meritterte forelesere.  Studiene i Sentral-Europa er likestilt med medisinstudiet i Norge. 

Du søker om autorisasjon på lik linje med norske medisinstudenter når du kommer hjem igjen. Derfra kan du gå videre til turnus om du ønsker å spesialisere deg.

For kontakt eller mer informasjon om Medisinstudier i Slovakia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke må du ha generell studiekompetanse og vitnemål fra treårig videregående skole.  

Det er ingen fagkrav eller karakterkrav, og det betyr at du ikke trenger å ha biologi eller kjemi på vitnemålet for å søke. Vi gjør likevel oppmerksom på at du må ha god kompetanse i disse fagene for å kunne bestå opptaksprøven og ikke minst mestre det krevende medisinstudiet dersom du kommer inn.

Opptaksprøve

For å få tilbud om studieplass på Comenius University, må du bestå en nettbasert opptaksprøve. Vanligvis tilbys opptaksprøver mellom mars og juni.

Opptaksprøven består av en 2-3 timers skriftlig prøve i biologi og kjemi. Prøven er «multiple choice» og består av 80 spørsmål i biologi og 80 spørsmål i kjemi.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisinstudier i Slovakia

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinstudier i Slovakia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

  • Institutt for psykologi 
  • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Institutt for helsefag
  • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinstudier i Slovakia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!