Vis studentum.no som: Mobil

Medisinsk grunnstudium - Nettstudium

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Deltid
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Ja
Nettstudier

Medisinsk grunnstudium - Nettstudium

Medisin grunnstudium, deltid - Nettstudium - Bjørknes Høyskole

Medisinsk grunnstudium, deltid – Nettstudium

Ønsker du å studere medisin? Oslo Nye Høyskole tilbyr Medisinsk grunnstudium på deltid. Studiet gir en innføring i medisinske fag, og passer for deg som ønsker en grunnleggende innføring i kroppens oppbygging, funksjon og sykdommer.

Medisin grunnfag eller medisinsk grunnstudium?

Medisinsk grunnstudium har en fagkrets bestående av anatomi/fysiologi, biokjemi/kjemi, mikrobiologi, samfunnsmedisin, medisinsk etikk og sykdomslære. Medisinsk grunnstudium dekker de samme fagområdene som medisin grunnfag, men går ikke like mye i dybden. Medisinsk grunnstudium gir 30 studiepoeng og tilbys som nettstudium.

Medisinsk grunnstudium er er delt i to hoveddeler:

Del en
Først lærer du om hvordan kroppen er bygget opp og hvordan den virker. I denne delen vil vi systematisk gå gjennom alle kroppens organsystemer. Vi begynner med kroppens minste bestanddel; cellen. Her vil du lære om alt fra menneskets arvestoff (DNA) til hvordan elektriske signaler sendes i hjernen. Deretter skal vi gå over til organene som bygges opp av cellene. Vi skal se på hvordan spesialiserte celler kan gå sammen og danne ulike organer og organsystemer med spennende funksjoner. For at du skal få en god forståelse for stoffet er det viktig at du også behersker litt fysikk og kjemi. Mengden fysikk og kjemi er minimert og lagt inn akkurat der du har behov for det. Dermed er det lettere å forstå rasjonalet med fysikken og kjemien, slik at også dette blir spennende og interessant.

Del to
Når du etter hvert har lært deg kroppens normale oppbygging og funksjon, er du godt forberedt til å lære om hva som skjer når kroppen ikke fungerer som den skal og sykdommer oppstår. Kroppens sykdommer er studiets andre hoveddel. Du får systematisk lære om sykdommene som kan oppstå i de forskjellige organsystemene. Du studerer hvordan sykdommene oppstår, hvilke symptomer de har, hvordan diagnosen stilles og til slutt hvordan de behandles.
For å gjøre studiet spennende, er det bygget opp blokkvis. Det betyr at når du først har lært deg om et organs oppbygging og normalfunksjon går vi rett over på organets sykdommer. På den måten slipper du å lære bare anatomi og fysiologi i den første delen og bare sykdomslære i den siste delen.
For kontakt eller mer informasjon om Medisinsk grunnstudium - Nettstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Høyskole- / universitetsfag

Kostnader

7800 kr x 5 måneder (30 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinsk grunnstudium - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over ONHs nettstudier her

Studier i utlandet gjennom ONH

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Oslo Nye Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over ONHs utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinsk grunnstudium - Nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!