Vis studentum.no som: Mobil

Medisinsk grunnstudium - Nettstudium

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Årsstudium
Nettstudier
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Deltid
Ja
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Medisinsk grunnstudium - Nettstudium

Medisin grunnstudium, deltid - Nettstudium - Bjørknes Høyskole

Medisinsk grunnstudium, deltid – Nettstudium

Ønsker du å studere medisin? Oslo Nye Høyskole tilbyr Medisinsk grunnstudium på deltid. Studiet gir en innføring i medisinske fag, og passer for deg som ønsker en grunnleggende innføring i kroppens oppbygging, funksjon og sykdommer.

Medisin grunnfag eller medisinsk grunnstudium?

Medisinsk grunnstudium har en fagkrets bestående av anatomi/fysiologi, biokjemi/kjemi, mikrobiologi, samfunnsmedisin, medisinsk etikk og sykdomslære. Medisinsk grunnstudium dekker de samme fagområdene som medisin grunnfag, men går ikke like mye i dybden. Medisinsk grunnstudium gir 30 studiepoeng og tilbys som nettstudium.

Medisinsk grunnstudium er er delt i to hoveddeler:

Del en
Først lærer du om hvordan kroppen er bygget opp og hvordan den virker. I denne delen vil vi systematisk gå gjennom alle kroppens organsystemer. Vi begynner med kroppens minste bestanddel; cellen. Her vil du lære om alt fra menneskets arvestoff (DNA) til hvordan elektriske signaler sendes i hjernen. Deretter skal vi gå over til organene som bygges opp av cellene. Vi skal se på hvordan spesialiserte celler kan gå sammen og danne ulike organer og organsystemer med spennende funksjoner. For at du skal få en god forståelse for stoffet er det viktig at du også behersker litt fysikk og kjemi. Mengden fysikk og kjemi er minimert og lagt inn akkurat der du har behov for det. Dermed er det lettere å forstå rasjonalet med fysikken og kjemien, slik at også dette blir spennende og interessant.

Del to
Når du etter hvert har lært deg kroppens normale oppbygging og funksjon, er du godt forberedt til å lære om hva som skjer når kroppen ikke fungerer som den skal og sykdommer oppstår. Kroppens sykdommer er studiets andre hoveddel. Du får systematisk lære om sykdommene som kan oppstå i de forskjellige organsystemene. Du studerer hvordan sykdommene oppstår, hvilke symptomer de har, hvordan diagnosen stilles og til slutt hvordan de behandles.
For å gjøre studiet spennende, er det bygget opp blokkvis. Det betyr at når du først har lært deg om et organs oppbygging og normalfunksjon går vi rett over på organets sykdommer. På den måten slipper du å lære bare anatomi og fysiologi i den første delen og bare sykdomslære i den siste delen.
For kontakt eller mer informasjon om Medisinsk grunnstudium - Nettstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Høyskole- / universitetsfag

Kostnader

7800 kr x 5 måneder (30 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinsk grunnstudium - Nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinsk grunnstudium - Nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!