Vis studentum.no som: Mobil

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Master, 2 år
Brno, Praha
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid
Ja
Klasserom
Startdatoer
Brno
Kontakt Bjørknes Høyskole

Praha
Kontakt Bjørknes Høyskole

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia - Bjørknes Høyskole

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Ønsker du å ta medisin-, veterinær- eller tannlegestudier i utlandet? Tsjekkia har i den siste tiden blitt er svært populært studiemål for norske studenter. Dette vakre landet ligger midt i Europa, og har for få år siden skilt seg fra søsterlandet Slovakia og blitt medlem av EU.

Oslo Nye Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg trygt frem til opptaksprøven. Slik kan du konsentrere deg om det faglige. I Tsjekkia kan du studere medisin, veterinærmedisin og tannlege.

Forberedelseskurs på Oslo Nye Høyskole

ONH arrangerer forberedelseskurs i april/mai 2014 innen kjemi, biologi og engelsk fagterminologi slik at du blir best mulig forberedt til opptaksprøvene.

Å studere i Tsjekkia

Med sin vakre arkitektur har Praha mye å by på. Landet har vakkert landskap, god mat, gjestfrihet, natur – listen er lang. Tsjekkia har også en lang tradisjon innen kultur, litteratur og film. Det er lett å leve i Tsjekkia og godt å være student i nye og moderne lokaler. I Brno kan du studere medisin og veterinærmedisin, og i Praha kan du også studere medisin.

For kontakt eller mer informasjon om Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å komme inn må du søke online  til Oslo Nye Høyskole og bestå en opptaksprøve som tester deg i biologi og kjemi (og i tillegg fysikk for medisinstudenter). Prøven holdes i Oslo. Opptaksprøven er gratis for medisinstudier på Masaryk i Tsjekkia, men koster 50 EURO for  Charles University i Praha og søknadsavgiften på kr 1600 må være betalt innen du møter til opptaksprøve.

Merk at søknadsavgiften ikke refunderes selv om du skulle velge å utsette/ikke møte til opptaksprøven.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Kostnader

Medisinstudier i Tsjekkia

Masaryk University, Faculty of Medicine, BrnoSøknadsavgift kr 1600, gratis opptaksprøve. Skriftllig prøve som tester deg i biologi, kjemi samt fysikk eller matte (du velger).

Charles University, First Faculty of Medicine, Praha: Søknadsavgift kr 1600, 50 EURO for opptaksprøven. Skriftlig prøve som tester deg i biologi, kjemi og fysikk eller matte ( ca 4 timer).

Veterinærstudier i Tsjekkia 

University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno: Søknadsavgift kr 1600. Gratis opptaksprøve. Skriftlig prøve, tester deg i biologi og kjemi (ca 3  timer).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!