Vis studentum.no som: Mobil

Medisin-, veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Profesjonsstudium
Budapest, Gdansk, Martin
5-6 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Budapest
Kontakt ONH

Gdansk
Kontakt ONH

Martin
Kontakt ONH

Medisin-, veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa

Medisin, tannlege eller veterinær? 

Ønsker du å ta medisin-, veterinær- eller tannlegestudier i utlandet? Høye opptakskrav i Norge gjør at flere nordmenn reiser til Sentral-Europa for å studere til å bli lege, tannlege eller veterinær. Oslo Nye Høyskole hjelper deg med hele søknadsprosessen!

ONHs samarbeid med universitetene 

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med velrennomerte universiteter i Sentral-Europa som tilbyr legeutdanning til norske studenter, i tillegg til veterinær- og tannlegeutdanning. Vi har hjulpet tusenvis av studenter med å komme inn på sitt drømmestudium i utlandet i over 20 år og kjenner systemet og opptaksprøvene godt.

Vi er dine rådgivere på veien og ordner alt det praktiske for deg, slik at du kan bruke din tid på å forberede deg til opptaksprøvene – og på sikt på medisinstudiene. 

Om utdanningene   

Utdanningene er mellom 5-6 år for alle utdanningene, og i tillegg får du en kulturell opplevelse i et internasjonalt studentmiljø og mulighet til å lære fra meritterte forelesere.  Studiene i Sentral-Europa er likestilt med medisinstudiet i Norge. 

Enten du vil studere medisin, odontologi eller veterinær, kan du gjøre dette i  Ungarn. Medisinstudiet kan du i tillegg ta i Polen eller Slovakia.

For medisinstudenter

Du søker om autorisasjon på lik linje med norske medisinstudenter når du kommer hjem igjen. Derfra kan du gå videre til turnus om du ønsker å spesialisere deg.

 

For kontakt eller mer informasjon om Medisin-, veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å komme inn på det universitetet du ønsker, må du bestå en opptaksprøve hvor du blir testet i blant annet biologi, kjemi, medisinsk fagterminologi, samt fysikk eller matte. Opptaksprøvene er digitale og avholdes 1–2 ganger i året (mellom mars og juni). Studiestart er i september samme år.  

Ikke alle universitetene krever at du har biologi, fysikk, kjemi og matte på vitnemålet, men du blir likevel testet i disse fagområdene på opptaksprøven.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin-, veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

  • Institutt for psykologi 
  • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Institutt for helsefag
  • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin-, veterinær- og tannlegestudier i Sentral-Europa:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!