Vis studentum.no som: Mobil

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Profesjonsstudium
Budapest, Pécs, Szeged
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Heltid
Ja
Klasserom
Startdatoer
Budapest
Kontakt Bjørknes Høyskole

Szeged
Kontakt Bjørknes Høyskole

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn - Bjørknes Høyskole

Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Ønsker du å ta medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet? Oslo Nye Høyskole har over 10 års erfaring med å sende norske studenter til Ungarn. Landet har Sentral-Europas best etablerte tilbud når det gjelder helsefaglig utdanning på engelsk.

Oslo Nye Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg trygt frem til opptaksprøven. Slik kan du konsentrere deg om det faglige. I Ungarn kan du studere medisin, veterinærmedisin, tannlege og fysioterapi.

Forberedelseskurs på Oslo Nye Høyskole

ONH arrangerer forberedelseskurs i februar/mars og i april/mai 2015 innen kjemi, biologi og engelsk fagterminologi slik at du blir best mulig forberedt til opptaksprøvene. 

Intensivkurs Ved Oslo Nye Høyskole

ONH holder ulike kurs som kan hjelpe deg med forberedelser til opptaksprøven (biologi, kjemi og engelsk fagterminologi). Kursene er meget populære og det lønner seg å være tidlig ute for å få plass. Kursene holdes som intensive helgeseminar. Undervisningen foregår som forelesninger eller i mindre grupper (10-20) og det er 20 undervisningstimer.

ONH holder i tillegg intensive kurs i ungarsk språk og kultur for de som får tilbud om studieplass. Dette kurset går på dagtid (man-fre) i begynnelsen av august.  Vi holder også et meget nyttig kurs i studieteknikk, spesielt tilrettelagt for deg som skal studere helsefag i Sentral Europa. Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.

Avreisetreff for deg som har fått studieplass

Alle som har tatt opptaksprøve og kommet inn vil bli invitert på avreistreff. Her kan du møte andre som skal til samme lærested, representanter fra ANSA, ONH og ikke minst studenter som har vært noen år ved det universitetet der du skal studere. 

For kontakt eller mer informasjon om Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksprøve til medisin, tannlege og veterinærstudier i Ungarn holdes i mars og juni hvert år. Du kan ta opptaksprøven begge ganger uten ekstra kostnad dersom du ikke lykkes på første forsøk. 

Det er opptaksprøven som avgjør om du kan få tilbud om studieplass. Prøven er delt inn i en skriftlig og en muntlig del, og holdes på ONH i Oslo.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin-, tannlege- og veterinærstudier i Ungarn

Kostnader

Søknadsavgiften på kr 1600 per universitet kommer i tillegg til kostnaden for selve opptaksprøven. Den koster $300 for ett universitet, $350 for to universitet og $400 for tre universitet. Merk at du ikke kan  ta opptaksprøven dersom du ikke har betalt søknadsavgiften.

Husk også at søknadsavgiften ikke refunderes selv om du skulle velge å utsette/ikke møte til opptaksprøven.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin- tannlege- og veterinærstudier i Ungarn:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!