Vis studentum.no som: Mobil

Medisin, ernæring og helsefag

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Universitet og høgskole
Nettstudier
Flere muligheter
Deltid
Støttet av lånekassen
Hele året
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Medisin, ernæring og helsefag

Medisin, ernæring og helsefag

Ønsker du å jobbe med å fremme god helse og forebygge eller behandle skader? Ta en utdannelse innen helse, som både er etterspurt og meningsfull.

Oslo Nye Høyskole har siden 2007 tilbudt konkurransedyktige utdannelser innen medisin, ernæring og helse, både i Norge og hos våre samarbeidsinstitusjoner i utlandet.

Vil du bli lege?

Gjennom oss kan du bli lege på to ulike måter:
Du kan enten studere medisin 1+5, som inkluderer ett år i Oslo og fem år i Ungarn, eller du bli lege, tannlege eller veterinær med alle årene i Sentral-Europa. Du får en utdannelse på lik linje som studiene i Norge. 

Eller fysioterapeut?

Du kan bli fagautorisert fysioterapeut med ett år i Oslo og resten i Nederland. Eller ta det første året av kiropraktikkutdannelsen med førsteåret i Oslo hos oss og resten i Wales eller England.  

Ønsker du en innføring og i helsefaglige studier, anbefales årsstudiet i medisin grunnfag. Du kan ta medisin grunnfag både i Oslo og som nettstudium

Jobbe med ernæring?

Kosthold er viktig for folkehelsen og i dagens samfunn er det et økende behov for ernæringskompetanse hos de som jobber med mennesker. En utdanning innen ernæring passer for deg som ønsker å integrere denne kunnskapen i arbeidshverdagen din, for eksempel innen helse- og omsorg, trening og idrett, barnehage og skole eller kjøkken og kantine.

For kontakt eller mer informasjon om Medisin, ernæring og helsefag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, 23/5 regel eller realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Ta ulike utdanninger på høyere nivå innen medisin, ernæring og helsefag. 

Hvorfor velge Oslo Nye Høyskole?

Nettbaserte forelesninger

Støttet av lånekassen

Ettertraktet utdanning

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin, ernæring og helsefag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole tilbyr fleksibel utdanning som legger til rette for læringsglede og livslang læring.   

Oslo Nye Høyskoles samfunnsoppdrag er forskning og utdanning av høy kvalitet. På campus i Oslo eller på nett. Vi er en uavhengig breddehøyskole med et moderne og fremtidsrettet studietilbud innen psykologi, helse, økonomi og administrasjon, samt statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Høyskolen tilbyr en rekke studieprogram på master-, bachelor-, bachelorgradsenkeltemne- eller årsenhetsnivå. 

Høyskolen består av fire institutt: 

  • Institutt for psykologi 
  • Institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner
  • Institutt for helsefag
  • Institutt for økonomi og administrasjon

 

Utdanninger i Oslo ved ONH

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Få kompetanse med enkeltemner, bygg videre på årsstudium, eller ta en hel bachelorgrad på nett. 

Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Vi har to oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september.

Studier i utlandet gjennom ONH

ONH Education, en underenhet av Oslo Nye Høyskole, samarbeider med universiteter i mange land, og hjelper deg på veien til ditt drømmestudium. Å studere i utlandet gir deg ikke bare en utdanning – du får opplevelser for livet og et unikt utgangspunkt for en spennende karriere.

Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo før du drar videre til utlandet. Gjennom ONH Education kan du studere til å bli lege, tannlege, veterinær, fysioterapeut eller kiropraktor. Du kan også ta en bachelorgrad i mange forskjellige fagområder i Australia, eller dra et semester på utveksling.

Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknad og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin, ernæring og helsefag:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!